Radio BalkanFox

Loren Piskiota iznela nove optužbe na račun Kanje Vesta

Vest je odbacio prvobitnu Loreninu tužbu, podnetu u junu, odbacujući optužbe kao „neosnovane“ i optužujući je za ucenu i iznudu. On tek treba da odgovori na ažuriranu tužbu.

Bivša pomoćnica Kanjea Vesta, Loren Piskiota, iznela je šokantne nove optužbe, tvrdeći da mu je supruga Bjanka Ćensori bila „koordinator orgije“.

Piskiota, koja tuži Vesta za seksualno uznemiravanje i uhođenje tokom njenog zaposlenja 2021-22, ažurirala je svoju tužbu u petak uveče, kako je objavio i dobio DailiMail.com.

ls.jpg

Instagram/laurenpisciotta 

Među uznemirujućim optužbama, Loren kaže da je Kanje svoju kancelariju pretvorio u ‘seksualno igralište’, dok je Ćensori delovala kao njegov ‘koordinator seksualnih žurki’ i voljno je učestvovala u reperovim ‘izvrnutim seksualnim fantazijama’.

Takođe je tvrdila da ju je Vest jednom zgrabio za vrat pred Bjankom koja je sve to mirno gledala. Vest je odbacio prvobitnu Loreninu tužbu, podnetu u junu, odbacujući optužbe kao „neosnovane“ i optužujući je za ucenu i iznudu. On tek treba da odgovori na ažuriranu tužbu.

aknje.jpg

LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ove nove tvrdnje su se pojavile samo nekoliko dana nakon glasina o potencijalnom razlazu Kanjea i Bjanke, da bi par ubrzo nakon toga bio viđen zajedno u Japanu.

profimedia-0918129330.jpg

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Loren u svojoj tužbi navodi da je Kanje koristio svoje  kancelarije kao „seksualno igralište“ kako bi se „osećao moćnim i sigurnim“. Ona tvrdi da je ‘improvizorna spavaća soba’ – dušek, jastuci i ćebe u privatnoj sobi ili ormaru – često postavljana za Vesta.

U tužbi se takođe navodi da je Vest često priređivao „seksualne zabave“ u luksuznim hotelima i pokušavao da im „izloži“ Loren.

Dalje se tvrdi da je Ćensori bila njegov „bivši učesnik i koordinator seksualne zabave“.

Kurir Članovi Zirija Zvezda Granda Stiglj na snimanje


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE