Radio BalkanFox

HOROSKOP ZA 15. OKTOBAR: Biku povoljan ljubavni period, Blizancima zadovoljstvo na poslu


OVAN

POSAO: Uspeli ste da rešite sve ono što vas je opterećivalo na poslovnom planu i sada se osećate mnogo bolje. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni svojim poslovnim postignućima.

LJUBAV: Imate potrebu da sa voljenom osobom otvoreno porazgovarate o stvarima koje ste neko vreme držali u sebi. Ipak je vreme da otvoreno pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa nogama. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima sa cirkulacijom. Sa lekarom se posavetujte oko svega što vas brine.

BIK

POSAO: Nije preterano povoljan dan za nova ulaganja, kredite, pozajmice ili bilo kakve finansijske promene i odluke. Ipak je vreme da se neko vreme uzdržite od važnih odluka.

LJUBAV: Prija vam pažnja koju dobijate od osobe koja već duže vreme pokušava da vam se približi. Očekuje vas povoljan period za početak nove ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Moguće je da ćete imati manje poteškoće na polju zdravlja. Očekuje vas dan u kojem ćete biti skloni brojnim tegobama.

BLIZANCI

POSAO: Zadovoljni ste okolnostima koje imate na ovom polju. Ostvarili ste stabilnost kojoj ste težili i dobro se osećate zbog toga. Na poslovnom polju sve ide onako kako ste se nadali.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom do koje vam je iskreno stalo. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju ljubavi. Zadovoljni ste vašom vezom.

ZDRAVLJE: Potrebno je da unosite više tečnosti kako biste mogli da imate bolji rad metabolizma. Potrudite se generalno i da poradite na kvalitetnoj ishrani.

RAK

POSAO: Veoma ste odlučni i spremni ste da pokažete poslovne sposobnosti u najboljem svetlu. Želite unapređenje i potrudićete se maksimalno da na ovom polju ostvarite svoje planove.

LJUBAV: Moguće je da ćete sa voljenom osobom ostvariti stabilnu situaciju. Spremni ste da dođete do nekih važnih odluka kada je u pitanju vaše polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Vreme je da malo više razmislite o sebi i svojim potrebama. Potrudite se da udovoljite sebi i da nađete način za relaksaciju.

LAV

POSAO: U sebi imate mir, samopouzdanje i dobro se osećate. Pred vama je povoljan period da donesete neke važne odluke na ovom polju. Budite spremni za to.

LJUBAV: Moguća je prolazna avantura ali današnji dan generalno nije povoljan za početak ozbiljne veze. Moguće je i da ćete imati kontakt sa osobom iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi danas. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje. Maksimalno se potrudite da vodite računa o svom zdravlju i da idete redovno kod lekara.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ni sami niste sigurni u kom smeru biste trebali da krenete. Imate veliku dilemu po pitanju posla i karijere. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete na raskršću.

LJUBAV: Možete da očekujete pozitivnu situaciju sa voljenom osobom ali vam neke sitnice kvare lepu atmosferu. Pred vama je period koji vam donosi trzavice i probleme.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna i ne osećate se dobro danas. Moguće je da vas stiže umor i iscrpljenost iz prethodnog perioda. Potrebno vam je vreme da se regenerišete.

VAGA

POSAO: Možete da se nadate ostvarenju pozitivnih promena na polju posla. Pred vama je veoma povoljan dan. Uspećete da rešite probleme koji vas muče već neko vreme.

LJUBAV: Spontano dolazite do novog poznanstva koje vas vodi do emotivnog zbližavanja. Spremni ste za nova dešavanja na ovom polju. Želite ljubav i nekoga kome ćete se posvetiti.

ZDRAVLJE: Nervna napetost je naglašena kod vas u ovom perodu. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa kostima i kičmom takođe. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

ŠKORPIJA

POSAO: Čekate na novu šansu da se pozabavite bitnim poslovima. Spremni ste da se maksimalno posvetite poslu. Pred vama je jako povoljan period na ovom planu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom na prvi pogled nemate ništa zajedničko ali vas spaja neka neobična energija. Možete da očekujete jednu zanimljivu vezu.

ZDRAVLJE: Problemi sa tahikardijom su mogući kod vas u narednom periodu. Bilo bi dobro i da redovno proveravate krvni pritisak i da vodite više računa o sebi.

STRELAC

POSAO: Pred vama je prilika da se pozabavite nekim poslovima koje ste odavno trebali da završite. Možete da očekujete da ćete imati neke manje komplikacije i otežanja.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate lepe trenutke tokom današnjeg dana. Ako ste slobodni, možete da očekujete zanimljivo poznanstvo i flert koji će vam prijati.

ZDRAVLJE: Izbegavajte stresne okolnosti. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično napeti. Moguće je da će vam zdravlje ispaštati zbog preterane nervoze kojoj ste izloženi.

JARAC

POSAO: Moguće je da vam je stabilnost na poslovnom polju ugrožena na neki način i da vas to veoma opterećuje. Ne osećate se dobro kada ne znate tačno na čemu ste na ovom polju.

LJUBAV: Imate utisak da vam voljena osoba unosi pritisak u život. Niste spremni da se sasvim posvetite njoj i da menjate svoje navike i rutinu. Nastupa veća distanca među vama.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti podložni brojnim problemima na ovom polju. Posavetujte se sa lekarom.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko sarađujete sa osobom koja je rođena u zemljanom znaku, tokom današnjeg dana možete imati neke kočnice. Nije vam lako da se izborite za svoj interes.

LJUBAV: Imate stabilan odnos sa voljenom osobom i zbog toga ste zadovoljni. Ne očekuju vas veće promene kada je u pitanju polje ljubavi i osećate da ste nekako ograničeni na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete biti skloni i problemima sa reumom i išijasom. Generalno su vam kosti slaba tačka.

RIBE

POSAO: Povratak starog kolege vam budi nove ideje za posao. Obnavljanje starih kontakata bi moglo da bude jako korisno za vas. Stari saradnici vam donose nove ponude.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom koja bi mogla da deluje pomalo distancirano na prvi pogled. Moguće je da ćete svojim šarmom uspeti da otopite njenu ledenu površinu.

ZDRAVLJE: Nema problema kod vas kada je u pitanju polje zdravlja. Možete da očekujete da ćete biti puni energije i dobrog raspoloženja. Pred vama je veoma povoljan dan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE