Radio BalkanFox

Princ od Vranja bi da snimi film za odrasle


Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, pojavio se na promociji novih pesama kod svoje koleginice Zejne. Princ od Vranje je tom prilikom rekao da se ove godine prijavljuje na „Pesmu za Evroviziju“, ali da još nije siguran sa kojom numerom će se takmičiti.

– Nisam još uvek našao pesmu za takmičenje, radimo paralelno na dve pesme. Jedna je gotova, na drugoj još radimo, imamo oko dve, tri nedelje da sve završimo. Malo me je ova bolest usporila, ali smo od sutra ponovo u studiju i nastavljamo. Verujem da za nedelju dana imamo dve numere između kojih ćemo birati i sa kojom ćemo se prijaviti – rekao je Stefan, pa dodao:

– Biću skroz go na sceni ove godine.

Princ od Vranje je za medije otkrio da bi, pored pevanja, voleo da se oproba i kao glumac, a ne bi mu bio prolem da to bude i film za odrasle.

– Voleo bih da snimim i dug i kratak film. A što se tiče filmova za odrasle, ako je osamnaest plus, nebitno je da li je kratak ili dug – izjavio je on.

Zdravković je nedavno raskinuo dugu vezu, a kako je sada rekao, voleo bi da nađe devojku koja će ga smiriti.

– Nemam novu devojku, slobodan sam i neka tako bude još neko vreme. Jako bih voleo da nađem curu sa kojom ću se smiriti, mislim da bi me usrećilo da to imam – rekao je Stefan.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE