Radio BalkanFox

Oglasila se majka Bjanke Ćensori nakon skandaloznih poruka Kanjea Vesta

Saznalo se da je Kanje svojoj supruzi Bjanki pisao da želi da spava s njenom majkom. „Želim da j…. tvoju majku pre nego što ode“, napisao joj je on navodno.

Aleksandra Ćensori, majka Bjanke Ćensori, prvi put je viđena u javnosti nakon što se saznalo za poruke koje je kontroverzni reper Kanje Vest slao svojoj supruzi, a u kojima je spominjao nju. Kanje je Bjanki navodno pisao da želi da ima intimne odnose odnose s njenom majkom, što je Aleksandra sad i prokomentarisala.

Majka Bjanka Ćensori, kako daže, ne želi da se petlja u aferu u kojoj je njen zet, Kanje Vest, navodno od njene ćerke tražio i više nego morbidne zahteve, a zamolila je i novinare za privatnost.

„Ne želim da se petljam u te njihove gluposti“, kratko je rekla Aleksandra.

Inače, Kanjea Vesta je nedavno bivša lična asistentkinja Loren Pišota optužila za seksualno uznemiravanje. Ovih dana je izmenila svoju tužbu i rekla da ju je reper drogirao i seksualno napao.

profimedia-0909892620.jpg

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

„Tužiteljka je osećala sve manje kontrole nad svojim telom i govorom, nakon čega se više ničega ne seća“, pisalo je u tužbi. Navela je i kako se dan nakon probudila „fizički jako loše i zbunjena“ te je rekla i kako je osećala stid i neprijatnost zbog toga što nije mogla da se seti detalja te noći. Istakla je da je tek godinama nakon saznala da je bila navodno seksualno zlostavljana.

bjanka-censori-profimedia0895061193.jpg

Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ubrzo se saznalo i da je Kanje svojoj supruzi Bjanki pisao da želi da spava s njenom majkom. „Želim da j…. tvoju majku pre nego što ode“, napisao joj je on navodno, prenosi Blic žena.

Inače, nedavno su mediji preneli da otac Bjanke Sensori želi da razgovara sa Kanjeom kako bi shvatio šta se događa između njih i sa njegovom ćerkom. Roditelji su, kako se piše, užasnuti kako se njihova ćerka pojavljuje u javnosti.

profimedia0889915684.jpg

Yeezilians / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kao i mnogi drugi, i Bjankini roditelji smatraju da Kanje manipuliše njome i da on stoji iza njenog obkačenja i skandaloznih pojavljivanja u javnosti. Podsetimo, par izaziva kontroverze gde god da se pojave, a to je tako od 2022. godine i dana njihovog venčanja, koje inače nije zakonski priznato, iako su se kasnije pojavili navodi da par ima i zvaničnu potvrdu da su u braku.

Tiktok/therealtabflamez Kanje Vest upao na svadbu u Italiji


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE