Radio BalkanFox

OVO JE DEČKO ĐINE DŽINOVIĆ! Svi na njemu primećuju jednu stvar, a fotografija govori više od hiljadu reči o tome u kakvom su sada odnosu!

Đina Džinović, ćerka poznatog pevača Harisa Džinovića i manekenke Meline, nedavno je postala glavna tema medija zbog svoje nove veze sa misterioznim dečkom. Nakon raskida sa fudbalerom, Đina je započela romansu sa Andrejem, mladićem koji voli besne mašine i košarku, a koga je uspešno držala daleko od očiju javnosti.

Njihova ljubavna priča dobila je novu dimenziju kada je Andrej organizovao iznenađenje za Đinin rođendan, što je ona podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. Par je proslavio ovaj poseban dan u luksuznoj vikendici van Beograda, što je dodatno razgalilo Đininu publiku.

Foto: Instagram printscreen

Đina Džinović sa dečkom 

 

Dok je sin pevača Harisa Džinovića, Kan, ostao van javnog oka, Đina je postala poznata po svojim provokativnim fotografijama na društvenim mrežama, što je izazvalo neslaganje između njenih roditelja. 

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Đina Džinović

 

Raskid sa Vukom bio glavna tema u javnosti

Inače, izvor blizak Đini otkrio je da su se ona i Vuk povukli sa društvenih mreža, dok je Đina napustila zemlju i trenutno uživa „preko grane“ u šopingu, šetnjama i ekskluzivnim restoranima. Iako još uvek nije dala nikakvu izjavu povodom raskida, njeni storiji na društvenim mrežama sugerišu da maksimalno uživa na luksuznoj destinaciji.

Iako su Đina Džinović i njen bivši dečko Vuk takođe ranije provodili vreme na ekskluzivnim destinacijama širom sveta, izgleda da su njihove razlike postale suviše velike da bi održale vezu. Dok se javnost zanima za dalji razvoj situacije, Đina uživa u luksuzu van zemlje, ostavljajući iza sebe raskid i spekulacije.

BONUS VIDEO: 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE