Radio BalkanFox

Zašto je Nicole Kidman gurnula ruku Salme Hayek? Izvor otkrio


Snimka holivudskih glumica Nicole Kidman (57) i Salme Hayek (58) postala je viralna. Njih dvije su, zajedno s pjevačicom Katy Perry pozirale fotografima na reviji Balenciage na Pariškom tjednu mode, a nakon što je Hayek htjela napraviti drugačiju pozu, Kidman joj je odgurnula ruku. 

Ubrzo se počelo spekulirati da su glumice u lošem odnosu, no navodno su Kidman naljutili fotografi, a ne kolegica. 

– Nema problema – rekao je izvor blizak glumici za Daily Mail

– To je samo dio snimke koji ne pokazuje realno stanje. Postoje fotografije njih kako poziraju zajedno. Ništa se nije dogodilo – poručio je. 

– Razgovarale su i davale si savjete, a fotografi su ih ‘bombardirali’ i vikali iz svakog kuta. Samo su htjele otići. One su prijateljice i u jako dobrim odnosima, bez obzira na to što drugi misle – rekao je izvor te dodao kako Nicole nije bezobrazna, već ponekad ispadne čudna. 

U pitanje odnosa dvije glumice uključio se ranije i stručnjak za čitanje s usana Jeremy Freeman koji je analizirao što su si rekle na snimci. 

– Idemo se ovdje okrenuti, OK, ovdje – rekla je Hayek, na što joj je Kidman odgovorila: ‘Hej, dobro sam, u redu sam’. Poljubila je Perry i obraz i poručila: ‘Evo, dosta je, OK je’. 

Hayek je zatim stavila ruku na Perry i rekla Kidman da je u redu, a zatim pjevačici poručila da pogleda u fotografe. 

I stručnjakinja za govor tijela Judi James analizirala je snimku te istaknula kako se možda radi o problemu oko bontona. Za Daily Mail je poručila kako se Salmino ponašanje može protumačiti kao pomalo superiorno i direktno. 

– Nicole je odgurnula ruku poručivši kao da je to prekršilo neko pravilo, kao da pokušava reći: ‘Sama ću odabrati kada ću otići ili gdje ću se pomaknuti’ – objasnila je James. 



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE