Radio BalkanFox

Nju je Nikola Rokvić voleo pre Bojane Barović: Godinama nakon raskida držao zajedničke slike



Zabava

Nju je Nikola Rokvić voleo pre Bojane Barović: Godinama nakon raskida držao zajedničke slike

Bivša devojka Nikole Rokvića nestala je iz javnosti onog momenta kada je sa folk pevačem prekinula vezu, a bez obzira na nezgodan završetak romanse bivši emotivni partneri ostali su u prijateljskim odnosima.

Nikola Rokvić

Foto: Instagram

Nikola Rokvić

Sa bankarskom službenicom Unom Ćuk, Nikola Rokvić je proveo dve turbulentne godine. Stalno se sa njom rastajao i spajao, što je rezultiralo da na tu vezu stavi tačku. Bivši partneri složili su se da su emocije izbledele, a Nikola je svojevremeno istakao da prekid nije posledica prevare, kako se tih dana pisalo u medijima. Fotografije bivše ljubavi dugo je čuvao na svom Facebook profilu, a nije poželeo da ih izbriše čak ni kada je uplovio u vezu sa sadašnjom ženom, manekenkom Bojanom Barović.

– Sa svakom svojom bivšom devojkom ostao sam u dobrim odnosima i nikada mi nije bilo jasno zašto neki ljudi od raskida prave tešku filozofiju. Nismo neprijatelji, a i bili smo dugo zajedno. Oduvek sam bio veran, ne znam odakle potiču priče o mom neverstvu. Da se šaljivo izrazim: nisam ja Lesi koji se vraća kući, već sam uvek tu za svoju izabranicu – kazao je pevač, koji je nakon razlaza od Une odabrao samoću, a bolno srce lečio je muzikom.

Inače, Nikola Rokvić danas je u srećnom braku sa Bojanom Barović sa kojom ima troje dece, Leonu, Simeona i Angelinu.

Rokvić dobio orden

Podsetimo, Nikolu Rokvića i njegovu suprugu Bojanu u Nišu je nedavno primio mitropolit niški Arsenije, a pevač je ovom prilikom odlikovan ordenom drugog stepena Svetog Romana Đuniskog.

Nikola, koji je tokom svog hodočašća dugog 1.150 kilometara od Beograda do manastira Svetog Nektarija u Grčkoj ovog leta prikupio značajna sredstva za opremanje bolnice u kojima se leče deca obolela od malignih bolesti, zahvalio se tad na časti koja mu je ukazna.

– Vaše Visokopreosveštenstvo, duboko sam Vam zahvalan na gostoprimstvu i ovoj časti ali takođe imam veliku odgovornost da ovaj Božiji dar očuvam u veri i pobožnosti dok sam živ! – napisao je Rokvić tada na Instagramu.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE