Radio BalkanFox

Nick Cave & The Bad Seeds će nastupiti u Areni Zagreb: Ovo je sve što trebate znati o koncertu

Večeras u zagrebačkoj Areni stiže Nick Cave sa svojim Bad Seedsima u sklopu turneje ‘Wild God’. Ovo je prva turneja od 2017. godine, a posjetit će sveukupno 17 zemalja i 27 nastupa. Predgrupa će im biti The Murder Capital, irski post-punk bend koji je osnovan još 2018. godine. 

– Nikad ne razmišljam o tome kako će ploča izaći uživo, to mi nikad, nikada ne pada na pamet. Proces pisanja stihova previse je težak da bi se takve ideje uzele u obzir. Ali, kada slušam Wild God mislim da stvarno možemo napraviti nešto epsko s ovim pjesmama uživo. Stvarno smo uzbuđeni zbog toga – ploča jednostavno izgleda kao stvorena za pozornicu – izjavio je Cave povodom turneje. 

Turneja je započela 24. rujna u Oberhausenu u Njemačkoj, a posljednji nastup je u Parizu 17. studenog. Publiku očekuje lista od 22 pjesme, od čega je ih je devet s aktualnog albuma ‘Wild God’.

Zagreb: Nick Cave and Bad Seeds nastupili na INmusic festivalu

Zagreb: Nick Cave and Bad Seeds nastupili na INmusic festivalu |

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL/ilustracija

U Zagrebu će s bendom nastupati i Colin Greenwood (Radiohead).

Cave često nastupa u našim krajevima, pa je tako u lipnju ove godine nastupao u Beogradu, zajedno s basistom Radioheada Colinom Greenwoodom, a s Bad Seedsima je nastupio na INmusic festivalu 2022. godine.

Ulaznice su dostupne putem sustava Eventim



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE