Radio BalkanFox

Bori u čast – koncert za Boru Đorđevića u Beogradu

Povodom nedavne smrti legendarnog rok muzičara Bore Đorđevića, nekoliko domaćih muzičara i glumac Sergej Trifunović okupiće se na koncertu „Bori u čast“, u subotu, 2. novembra u klubu Zappa baza sa počekom od 21 čas, navodi se u saopštenji za medije.

sergej-trifunovic-zorana-jeftic.jpg

Zorana Jeftić Divan gest glumca Sergeja Trifunovića

Po rečima učesnika planira se višečasovni koncert i jedinstven kabare u Borinu čast. Bend sastavljen od renomiranih muzičara, zajedno sa velikim brojem gostiju iz sveta muzike, glume, alterantivne i rep scene izvešće preko tri sata najpoznatijih i najboljih pesma Bore Čorbe.

dragi-bravo-29062023-0137.jpg

Antonio Ahel/ATAImages Skaj Vikler

NastupajuAleksandar Sedlar, Sergej Trifunović, Đorđe Miljenović, Mikri (Prti BeeGee), Krsma i Džordži uz najavljene goste iznenađenja. Ovaj događaj nije ,,rasprodaja bola’’ već čista ljubav prema Borinim pesmama. U okviru programa, biće organizovano je i potpisivanje peticije za postavljanje spomenika Bori Đorđeviću na Tašmajdanu, za čiju izradu biti prosleđen i sav prihod od ulaznica.

Fizičke ulaznice po ceni od 1,000 dinara mogu se naći isključivo u Zappa Baru, (Kralja Petra 41). Online – prodajna mesta servisa tickets.rs po ceni od 1,200 dinara. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara kao i na ulazu u Zappa Bazu .


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE