Radio BalkanFox

Svađa Nikol Kidman i Salme Hajek zapalila internet! Čitač sa usana otkrio o čemu su pričale – evo zašto je došlo do skandala

Svađa Nikol Kidman i Salme Hajek na crvenom tepihu zapalila je mreže.

Glumice Nikol Kidman i Salma Hajek našle su se u centru pažnje nakon trenutka s Nedelje mode u Parizu koji su brojni opisali napetim i neprijatnim. Video u kojem je Nikol odgurnula Salminu ruku sa sebe je postao viralan, a obožavatelji su primetili i da su se glumice sporečkale u tom trenutku.

Svađa koja je obišla svet

Salma Hajek je od Nikol Kidman navodno tražila savet, na šta joj je Nikol rekla da joj savet „ne treba“. „Treba mi“, odgovorila je Hajek.

Međutim, sada je čitač s usana Džeremi Frimen za Page Six otkrio šta su glumice, prema njegovom mišljenju, rekle.

Foto: profimedia

 

– Okrenimo se ovde, u redu, ovde – rekla je navodno Salma, na šta je Nikol odgovorila:

– Hej, dobro sam. Stvarno je dosta, u redu je – Salma je tada rekla:

 – Moramo…-  i stavila ruku na ramena pevačice Keti Peri koja je u tom trenutku bila s njima. „To je dobro“, rekla je potom Salma.

Foto: profimedia

 


Obožavatelji još uvek pišu kako je razgovor između dve glumice bio napet, ali neki smatraju da su Hajek i Kidman samo bile umorne i pod stresom zbog toga što su bile okružene fotografima.

Društvenim mrežama su se nešto kasnije proširile i drugi snimci koji su nastali te večeri, a na njima, kako piše Page Six, može da se vidi da su glumice normalno razgovarale.



Nikol Kidman gurnula Selmu Hajek! Drama na crvenom tepihu - Šta se dešava? (VIDEO)

Moda i lepota

Nikol Kidman i Selma Hajek sukobile su se na crvenom tepihu tokom Nedelje mode u Parizu, dok su pozirale sa Keti Peri, izazvavši burne reakcije na društvenim mrežama.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE