Radio BalkanFox

ANKETA Jesu li Dragan i Jozo iz ‘Supertalenta’ trebali nastupiti?

U prošlom audicijskom izdanju ‘Supertalenta‘ upoznali smo Jozu Brkana i Dragana Medića koji su privukli pažnju publike i žirija zbog svojih prijava na show, ali i zbog odnosa punog napetosti. 

Dragan je istaknuo da mu je cilj ‘sve oboriti s nogu’ pa su on i Jozo svoje individualne pjevačke nastupe pretvorili u dvoboj. Došli su iz istog mjesta s istim talentom, obojica su dobila isti i ujedno maksimalni broj ikseva.

Prvo je nastupio Jozo koji je otpjevao ‘Sićaš li se lungo mare’ legendarnog Vinka Coce. Prvo je ‘x’ dala Martina, zatim Fabijan Pavao

Maja je Jozu ohrabrivala sve do refrena kada mu je i ona pritisnula ‘x’, a zatim je to učinio i Davor. Dragan je zapjevao ‘Lane moje’ Željka Joksimovića s kojom je 2004. predstavljao Srbiju i Crnu Goru na Eurosongu u Istanbulu. 

Foto: NOVA TV

No, čim je Dragan zapjevao, Davor je udario crvenu gljivu, a pridružio mu se i Fabijan Pavao. Maja je bila iduća čiji se iks zacrvenio, a Dragan je stao s pjevanjem. Kada je planirao nastaviti, neslavnom nizu pridružila se i Martina koja mu je jasno pokazala da stane s pjevanjem. 

– Dragane, Dragane, oborili ste rekord ‘Supertalenta’. Nitko nikad nije dobio četiri iksa u deset sekundi. Dajte aplauz za Dragana – rekla je Maja.

Zatim je pozvala Jozu na pozornicu i proglasila ga pobjednikom ovog dvoboja, a Draganu je dodala da kao pravi protivnik pruži ruku pobjedniku. 

– Pušteni čisto da popune show, isto svake godine. U svakoj epizodi stave neke morone čisto iz zabave – glasio je komentar jednog čitatelja.

– Jaoo, uši su me boljele to slušati – dodao je drugi. 

– Barem nešto što možeš pogledat, a ne one dosadnjakoviće koji plešu – tvrdio je treći. 

Što vi mislite? Jesu li Jozo i Dragan trebali nastupati na ‘Supertalentu’?



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE