Radio BalkanFox

Kraljica bikinija prošetala u skroz providnoj haljini

Manekenka sa naslovnice magazina „Sports Illustrated“, koju iz milošte nazivaju „kraljica bikinija“, Bruks Nader, definitivno zna kako da privuče svu pažnju na sebe.

Naime, američka manekenka, koja se takmičila u šou „Ples sa zvezdama„, snimljena je u subotu naveče kako izlazi iz „Chateau Marmont“ u Los Anđelesu sa prijateljicom, pevačicom Eli Goulding, a jednim postupkom šokirala je sve oko nje.

profimedia-0920528156.jpg

Twoeyephotos/MEGA/TheMegaAgency/Profimedia 

Slavna lepotica pojavila se u providnoj, ljubičastoj haljini koja je malo toga prepuštala mašti, pa su prolaznici, ali i svi oni koji su pogledali njene paparaco fotografije, mogli da vide sve što se nalazi ispod tanane haljine dubokog dekoltea i sa visokim prorezom do butina. Ispod haljine nije nosila grudnjak, a na sebi je imala samo minijaturne tangice.

U jednom se trenutku Bruks se nagnula pa je njena zadnjica dospela u prvi plan, a fotoobjektivi okupljenih paparaca počeli su neumorno da škljocaju.

profimedia-0920441360.jpg

The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Bruks je manekenka najpoznatija po svojoj naslovnici za „Sports Illustrated Swimsuit“ izdanje. Takođe je, 2019. godine, pobedila na takmičenju „Swim Search“ i tako dobila priliku da pozira za poznati časopis. U istom je završila 2020., 2021. i 2022. godine, a na naslovnici je bila prošle godine.

Osim modelinga, okušala se i u glumi pa se 2018. godine pojavila u akcionom filmu „Backtrace“. Uz to je osnovala i svoj brend nakita kao i brend za dizajn interijera.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE