Radio BalkanFox

TUGA DO NEBA Objavljen termin dženaze 16-godišnjoj djevojčici koja je iznenada preminula nakon stomatološke intervencije





Objavljena je smrtovnica Džejle Drapić, šesnaestogodišnje djevojčice koja je preminula u petak, 11. oktobra, u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Dženaza Džejli će biti klanjana sutra na mezarju Nišan – Jarčedolima u 16:15 h.

Ožalošćeni su njeni majka Džemila, otac Muamer, sestra Ajla, braća Armin i Amer, kao i brojna rodbina i prijatelji. Ova tragedija je duboko potresla sve koji su je poznavali i voljeli.

Prema dostupnim informacijama, Džejla je preminula nakon komplikacija koje su nastale tokom stomatološke intervencije. Djevojčica je na KCUS dovezena u teškom stanju, a nakon operacija nažalost je izgubila bitku za život.

Roditelji su Džejlu odveli u privatnu stomatološku ordinaciju zbog bolova u zubu, ali je, prema izvorima, nakon vađenja zuba njeno stanje naglo pogoršalo. Uputili smo upit KCUS-u za dodatne informacije o ovom tragičnom događaju.

Ova situacija otvara važna pitanja o sigurnosti stomatoloških procedura i pruža nam priliku da razmislimo o važnosti zdravstvene zaštite za našu djecu. Naša srca su s porodicom Drapić u ovim teškim trenucima.

senzacija.ba








newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE