Radio BalkanFox

Dnevni horoskop za 16. oktobar

Pogledajte šta su zvezde pripremile za vaš Zodijački znak

Dnevni horoskop za 16. oktobar donosi nove izazove za svakog pripadnika Zodijaka. Prethode dani u mesecu koji će nekim znacima doneti zanimljive preokrete koje nisu mogli ni da naslute. Pogledajte šta su vama zvezde priredile.

ovan.jpg

Shutterstock 

Zahvaljujući dobro osmišljenom poslovnom potezu, ovaj dan može vam doneti finansijski uspeh. Prolazite kroz test fazu. Uprkos krizi poverenja, načinite prvi korak u pravcu poboljšanja komunikacije. Ovo je idealan trenutak da počnete s redovnim vežbama.

bik.jpg

Shutterstock 

Primena novih metoda u načinu na koji poslujete omogućiće vam da nadmašite konkurenciju. Bikove koji su u vezi očekuje poboljšanje odnosa s partnerom. Planirate zajedničko putovanje. Slušajte svoje telo i ono će vam reći sve što morate znati.

blizanci.jpg

Shutterstock 

Ovaj dan doneće uspeh Blizancima koji se bave kreativnim zanimanjem ili nekom umetnošću. Porast popularnosti. Planirate zajedničko putovanje s partnerom. Vaš odnos se postepeno stabilizuje. Konzumirajte više žitarica, povrća i voća.

rak.jpg

Shutterstock 

Uspešno ćete rešiti jedan problem administrativnog tipa. Moguće je neočekivano poslovno putovanje. Rakovi koji su u vezi uživaju u izuzetno lepom i harmoničnom periodu u odnosu s partnerom. Postoji mala opasnost od problema s jetrom.

lav.jpg

Shutterstock 

Ovaj dan donosi uspeh u uslužnim delatnostima, kao i u saradnji sa inostranstvom. Finansijski dobitak. Nalazite se u situaciji da obnovite vezu s bivšom ljubavi. Vaša stara strast ponovo se probudila. Imaćete potrebu za mirom, jer samo tako možete preživeti sve probleme.

devica.jpg

Shutterstock 

Danas ćete uspešno prevazići nesporazum na poslu. Očekuje vas početak nove poslovne saradnje. Device koje su u vezi planiraju zajedničko putovanje s partnerom. Sledi period daljeg zbližavanja. Zbog stresa i loših prehrambenih navika nakupićete višak kilograma.

vaga.jpg

Shutterstock 

Ovaj dan vam donosi uspeh u kreativnim zanimanjima, dizajnu i umetnosti. Očekuje vas porast popularnosti. Vage koje su u vezi planiraju zajedničko putovanje na neku egzotičnu destinaciju. Izbegavajte preterano nerviranje, jer na to najpre reaguje vaš sistem za varenje.

skorpija.jpg

Shutterstock 

Vaš odnos s nekim kolegama prolazi kroz problematičan period. Moguće su spletke i manipulacije. Škorpije koje su u vezi prolaze kroz period pojačane strasti, ali i povremene ljubomore. Pazite šta jedete kako ne biste dodatno uznemiravali želudac lošom ishranom.

strelac.jpg

Shutterstock 

Ovaj dan može vam doneti nesporazume i nesuglasice s kolegama i nadređenima. Neophodan je kompromis. Ljubav na prvi pogled na nekoj zabavi može obeležiti ovaj dan. Početak burne veze. Nemojte zanemariti uticaj osoba koje na vas deluju pozitivno i uravnotežuju vaš temperament.

jarac.jpg

Shutterstock 

Reorganizacija u firmi u kojoj radite može vam doneti proširenje kruga dužnosti. Napredak na poslu. Vaš odnos s partnerom je ispunjen ljubavlju i pažnjom. Vaš odnos je sve bolji. Ako razmišljate o dijeti, mogli biste biti nadahnuti nečim novim.

vodolija.jpg

Shutterstock 

Očekuje vas početak rada na novom projektu. Ovaj dan obeležiće pohvale zbog postignutih rezultata. Vodolije se danas mogu naći u iskušenju da se upuste u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Budite oprezni pri unosu namirnica, a ako je potrebno, uzimajte i multivitamine.

ribe.jpg

Shutterstock 

Poseban uspeh ovog dana očekuje Ribe koje se bave umetničkim ili kreativnim zanimanjem. Slobodne Ribe danas se mogu zaljubiti na prvi pogled u jednu fatalno privlačnu Devicu. Mogući su problemi sa zubima i kostima.

Kurir televizija DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE