Radio BalkanFox

Sutra tačno u 13.26 časova stiže neverovatan događaj! Pun Mesec u Ovnu menja život 4 horoskopska znaka

Pun Mesec očekuje nas sutra u vatrenom znaku Ovna u 13.26 minuta i imaće uticaj na sve znakove, a najviše na Ovnove, Jarčeve, Vage i Rakove.

Dok vatreni pun Mesec u Ovnu osvetljava noćno nebo 17. oktobra , nalazimo se na kosmičkoj raskrsnici. Ovan, prvi znak Zodijaka, poznat je po svojoj žestokoj nezavisnosti, smeloj energiji i nemilosrdnom nagonu.

Inicijativa

Kada Mesec dosegne vrhunac u ovom živahnom znaku, ohrabreni smo da zakoračimo u svoju moć, preuzmemo inicijativu i hrabro sledimo svoje snove. Vreme je za samootkrivanje, hrabrost i odlučnu akciju – sve što predstavlja energija Ovna.

Puni Meseci su momenti kulminacije, refleksije i oslobađanja, a sa Ovnom koji vlada ovom Mesecom, očekujte snažan nalet strasti i motivacije. Ovaj lunarni događaj se odnosi na korišćenje vatre u sebi, prihvatanje vođstva i savladavanje strahova. Ako ste se suzdržavali, ovo je vaše kosmičko zeleno svetlo za kretanje napred.

Foto: Shutterstock

 

 

Hrabri potezi

Bilo da se radi o ličnom projektu, ciljevima u karijeri ili čak vezama, sada je vreme za hrabre poteze. Iako možda osećate želju da napredujete, ne zaboravite da zastanete, razmislite i uverite se da su vaše akcije u skladu sa vašom višom svrhom.

Ovan nas ponekad može gurnuti ka impulsivnim odlukama, pa pustite da vas sjaj ovog punog Meseca vodi sa samopouzdanjem i pažnjom.



Najtačniji nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra! Pun Mesec u Ovnu menja sudbinu 4 znaka

Horoskop

U nedelji koja je pred nama očekuje nas pun Mesec u Ovnu (17. oktobar), koji će imati snažan uticaj na sve znakove, a ponajviše na Ovnove, Jarčeve, Rakove i Vage. Venera, planeta ljubavi, ulazi u Strelca i donosi uzbudljive susrete za Lavove, Ovnove i Strelčeve. Na nebu su retrogradni Saturn, Jupiter, Neptun i Uran, tako da sumiramo greške iz prošlosti.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE