Radio BalkanFox

ŠTA SE DESILO NATAŠI RODIĆ? Pojavile se ŠOK FOTKE, grudi JEDVA OBUZDALA, a tek ovaj detalj da vidite!

Influenserka Nataša Rodić ponovo je uzburkala društvene mreže objavom seta provokativnih fotografija na svom Instagram profilu. Na fotografijama, Nataša pozira u izazovnom kombinezonu koji ističe njene bujne grudi, ostavljajući malo toga mašti.

Ove provokativne fotografije izazvale su pravu buru komentara na društvenim mrežama, a pozitivni komentari su se samo nizali. Mnogi su istakli Natašinu samouverenost i hrabrost da pokaže svoje telo bez imalo stida, dok su drugi pohvalili njenu estetsku pojavu i stil fotografisanja.

Natašini fanovi su bili oduševljeni novim fotografijama, ističući da je ona prava ikona stila i samopouzdanja. Mnogi su pohvalili njen modni izbor i smelost da se istakne u masi, dok su drugi istakli da Nataša svojom pojavom inspiriše druge žene da budu sigurne u svoje telo i izražavaju svoju individualnost.

Međutim, bilo je i negativnih komentara, gde su pojedinci kritikovali Natašu zbog prevelike otvorenosti i nedostatka pristojnosti. Ipak, većina komentara bila je pozitivna, podržavajući Natašu u njenom izboru da sebe predstavi na način koji smatra najboljim.

Foto: Republika

Nataša Rodić na proslavi kod Cece Ražnatović

 

Nataša je u prošlosti često isticala važnost samopouzdanja i prihvatanja svog tela, te je ovom objavom još jednom poslala snažnu poruku o tome da je svaka žena lepa na svoj način i da treba da se oseća dobro u svojoj koži. Ovom gestu, Nataša je pokazala da se ne libi da istakne svoje atribute i da se ne obazire na negativne komentare, stavljajući fokus na samopouzdanje i ljubav prema sebi.

U svakom slučaju, Nataša Rodić je još jednom uspela da privuče pažnju javnosti svojim hrabrim i smelim potezom na društvenim mrežama, ostavljajući svoje pratioce u iščekivanju novih iznenađenja.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE