Radio BalkanFox

Gledatelji ‘Večere za 5’ ljutiti: ‘Sram vas bilo, muške kokoške! Milan laže, sve će se vidjeti…’

Ksenija Menkovska ugostila je baku Ružu, Antonija, Milana i Damira drugog dana osječkog tjedna ‘Večere za 5’. Za svoju večeru osvojila je 35 bodova. Baka Ruža i Antonio dali su joj deset bodova, Damir osam jer mu, kao i kod Antonija, desert nije bio dovoljno sladak, a glavno jelo mu nije bilo dovoljno slano. 

Najkritičniji je bio Milan koji je Kseniji dao sedam bodova zbog čačkalica u predjelu, a glavno jelo i desert nisu ga impresionirali.

Gledatelje su ovog puta iznervirali Milanova kritičnost te Damirovi komentari.

Foto: RTL

– Ovi muški kokoške neka izvade čačkalice prije jela i uzmu čekić pa izudaraju pretvrdu čokoladu. Sram vas bilo, ali nemate vi stida i srama vidi se iz priloženog. Pernato ne preferiraju – pišu ljutito na društvenim mrežama.

– Dati 7 jer ne jede piletinu – dodaju.

Foto: RTL

Tvrde da Milan nije bio iskren.

– 7, 8, vidjet ćemo ih, a čačkalicu da je pojeo laže – stoji u jednom od komentara.

– Sutra će se sve vidjeti – zaključili su.

Ksenija je protukandidate ugostila u svojoj kući u Osijeku. Za predjelo im je poslužila lisnato tijesto punjeno kremom od avokada, sira, vrhnja, oraha i sušenog vlasca, a uz to se našao pršut zamotan u ružu te rajčice punjene sirom. 

Foto: RTL

Rolice punjene pršutom, medvjeđim lukom, goudom i suhom šljivom, stigli su pred goste kao glavno jelo. Desert je također bio rolica. Palačinke obojene u ružičastu jestivu boju Ksenija je umotala sjeckanim jagodama, šlagom i komadićima čokolade.

Foto: RTL



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE