Radio BalkanFox

Karla Bruni na Victoria’s Secret reviji

Manekenka i bivša prva dama Francuske Karla Bruni prošetala je u 56 godini na sinoćnoj Victoria’s Secret reviji. Ovo je bio njen debi kao Vitkrojin anđeo, a u seksi crnom izdanju je zatresla modnu pistu.

Ova Italijansko-francuska lepotica počela je da se bavi modelingom 1987. godine, kada je imala samo 19 godina. Na sebi je imala crno čipkano odelo koje je sezalo do njenih članaka i odisalo neverovatnim seksilipom i naravno krila.

profimedia-0921706314.jpg

Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U mojim godinama?!. Veoma je uzbudljivo i veoma je neodoljivo, zaista. Jer, znate, niko se ne navikne da bude na pisti bez obzira koliko dugo [oni to rade] – rekla je Karla Bruni uz osmeh i dodala: 

Dobar je osećaj postati anđeo, imaću krila. Jedino mi je žao što moj muž nije ovde. Imao bi srčani udar da me vidi ovakvu – izjavila je ona misleći na bivšeg francuskog predsednika Nikolu Sarkozija.

profimedia0885743179.jpg

Bertrand GUAY / AFP / Profimedia 

Povratak Karle Bruni na pistu Victoria’s Secret dolazi godinu dana nakon što je objavila da se četirir godine borila sa rakom dojke.

Dijagnostikovan mi je rak dojke pre 4 godine. Operacija, radioterapija, hormonska terapija, prošao sam uobičajeni tretman za ovu vrstu raka – rekla je ona.

Manekenka je dalje rekla da je imala „sreću“ jer je njen rak pronađen kada „još nije bio agresivan“, te je uspela da ga pobedi.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE