Radio BalkanFox

Diddy se oglasio prvi put nakon što su ga uhitili u New Yorku…

Reper Sean Diddy Combs (54) oglasio se na društvenim mrežama prvi put nakon što su ga nedavno uhitili u New Yorku. Na njegovom Instagram profilu u utorak je osvanula fotografija njegove kćeri Love Sean, kojoj je čestitao rođendan.

– Sretan rođendan! Tata te voli – napisao je. 

Reper ima sedmero djece s četiri žene. Ima sinove Quincyja (33), Justina (30), Christiana (26) te kćeri Chance (18), blizanke D’Lile i Jessie (17) i najmlađu kći Love Sean (2),koju je dobio s modelom Danom Tran

Diddy se trenutačno nalazi u pritvoru te se suočava s optužbama da je seksualno zlostavljao žene i tjerao ih na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem. U ponedjeljak su na saveznom sudu u New Yorku dvije žene i četiri muškarca podnijeli niz novih tužbi protiv repera.

Hip hop mogul Sean

Foto: KENT J. EDWARDS/REUTERS

Optužbe objedinjuju događaje koji su se navodno odvijali od 1995. do 2021. godine. Jedan od tužitelja izjavio je da je imao 16 godina kad je prisustvovao jednoj od Diddyjevih zabava te tvrdi da mu je Combs tijekom razgovora iznenada naredio da se skine. 

Reperovi odvjetnici odbacili su optužbe. Izjavili su da ‘Diddy nikad nije seksualno zlostavljao nikoga – ni odrasle osobe, ni maloljetnike, ni muškarce, ni žene’. 

Hip hop mogul Sean

Foto: KENT J. EDWARDS/REUTERS



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE