Radio BalkanFox

4 znaka treba da se spreme za preporod do kraja 2024, sve će im ići od ruke!

Tarot karte već vekovima intrigiraju ljude, a predviđanje budućnosti uz pomoć njih se smatra najpreciznijim. Same karte osmišljene su da mogu da se tumače na različite načine, pa je za njihovo čitanje potrebno dosta iskustva u toj vrsti proricanja. Nije svejedno da li je karta ispala sama ili je izvađena, niti da li je izvučena normalno ili je izašla “naopako”. 

Horoskop zasnovan na čitanju ovih karata otkriva da nas do kraja godine čeka buran period. Poseban fokus je na četiri znaka koja očekuje preporod do kraja 2024. 

Schutterstock

Lavovi, spremite se za izuzetno lep period koji vas očekuje

Lav

Tarot karta: Pravda

Lavovi vole za sebe da misle da su izuzetno pravični, iako svet uvek gledaju iz svoje perspektive i ljude dele po tome kako se odnose prema njima. Kad se nađu u poziciji da budu skrajnuti u stranu duboko su povređeni i pate. Poslednjih nekoliko meseci upravo su se Lavovi našli na udaru sudbine i život im se okrenuo naglavačke. Razvodi, prevare, gubitak pozicije… samo je deo onoga što su dosad prošli. Niste odustali od svojih moralnih načela i zato ste platili visoku cenu.

Ali, glavu gore. Do kraja godine stižu lepe vesti. Karta pravda ukazuje da će sve konačno doći na svoje mesto, a kosmička pravda stiže za vas.

Devica

Tarot karta: Devet pehara

Ne ​​morate uvek da menjate svoju perspektivu, ponekad je dovoljno da promenite okruženje. Ovo je poruka za sve rođene u znaku Device. Već dugo vremena radite na sebi i sopstvenom duhovnom rastu, a razultati stižu do kraja godine u svom punom sjaju. Očekuje vas duhovno buđenje, stvari ćete videti jasno kao da vam je neko skinuo koprenu sa očiju. Precizni i detaljni kakvi ste po prirodi to će vam omogućiti da u najsitnije detalje isplanirate ciljeve i bez premišljanja krene ka njima.

Naredna godina će posebno biti dobra za vas. Budite spremni za more pozitivnih promena koje vas očekuju i kojeće upotpuniti vaš život na najlepši način. 

Shutterstock

Ribe će biti magnet za dobre stvari

Jarac

Tarot karta: Zvezda

Da li osećate da teško vreme konačno prolazi? Jarčevi konačni vide svetlo na kraju tunela i spremni su za potpuno novo poglavlje u svom životu. Inspiracija za nove poduhvate doći će sama od sebe, a vi ćete osetiti takvu snagu i biti uvereni da vas ništa ne može zaustaviti. I bićete u pravu. Vodite računa da na tom putu uspeha ne povredite nekoga, posebno ne svoje bližnje koji su uz vas bili u teškim vremenima.

U narednom periodu iskristalisaće se mnogi odnosi, tačno ćete znati ko vam je pravi prijatelj, a ko ne. Oslonite se na unutrašnji glas i one koji ne zaslužuju da se nazovu vašim prijateljima bez milosti izbacite iz svog života. 

Ribe

Tarot karta: Sveštenica

Vaša intuicija je vaš izvor znanja i vi to dobro znatem samo što ponekad ne poslušate šta vam govori, pa pogrešite. Otvarate svoj um za lekcije mudrosti koje vas očekuju do kraja 2024. to je neophodno i dobro za vas. Učite od ljudi iz svoje okoline, a sve lepo što vam se događa mudro iskoristite za dobro ne samo onih oko vas već i šire zajednice. 

Bićete magnet za dobre stvari, pa i za novac. Nemojte ga rasipati i uludo bacati već neka vam on bude polazna tačka za nešto dobro i kreativno, jer će vam to doneti unutrašnje zadovoljstvo kakvo odavno niste osetili.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE