Radio BalkanFox

Kejti Sagal u retkom izlasku

 

Američka glumica Kejti Sagal proslavila se kao legendarna Pegi Bandi u kultnoj seriji „Bračne vode“, koja se emitovala od 1987. do 1997. godine, a nakon nje gledaoci su je, između ostalog, mogli pratiti i u serijama „Sinovi anarhije“, „The Conners“ i „Buntovnici“.

Iako je glumila u brojnim serijama i filmovima, Kejtin život je obeležila upravo uloga vrckaste Pegi, koja joj je donela tri nominacije za prestižni Zlatni globus i dve za Američku komičarsku nagradu.

Od njene najveće slave prošlo je više od 25 godina, a danas bi je mnogi teško prepoznali. Sad se nakon dugo vremena pojavila u javnosti, kako pišu strani mediji.

Kejti Sagal

Profimedia

 

 

Naime, 70-godišnja glumica tokom godina je promenila imidž i danas ima tamnu kosu, koja se u potpunosti razlikuje od crvene perike koju je nosila u “Bračnim vodama“. Iako je ušla u osmu deceniju života, izgleda barem 20 godina mlađe.

Nažalost, Kejti život nije mazio. Njena majka, koja je bila producentkinja, preminula je od posledica srčanog udara kada je glumica imala samo 21 godinu. S obzirom na to da je imala i dve mlađe sestre bliznakinje, Kejti je morala da preuzme brigu o njima jer im je otac poginuo na snimanju filma „Treći svetski rat“, nakon čega je ušla u pakao zavisnosti od alkohola i droga.

Iz depresije je uspela da se izvuče tek 1986. godine, kada je odlučila da posveti vreme samoj sebi, pa se prijavila u kliniku za odvikavanje i do danas je ostala čista.

Kejti Sagal

Profimedia

 

 

Nije imala sreće ni u ljubavi. Početkom 70-ih pažnju javnosti je privlačila ljubavnom vezom s frontmenom grupe „Kiss“ Ženeom Simonsom, a nakon njega, tačnije od 1977. do 1981. godine, bila je u braku s gitaristom Fredijem Bekmejirom. Ni ta ljubav nije uspela, pa se par brzo rastao, a onda se 1993. godine udala za bubnjara Džeka Vajta.

Nakon sedam godina braka i toj je priči došao kraj. Potom se Kejti udala za Kurta Slatera, a 2007. godine dobili su i ćeku Esmi Luiz, čime se ostvarila njena velika želja. Naime, nekoliko je puta doživela spontani pobačaj ili rodila mrtvorođenče, pa je zbog takvih teških tragedija na kraju odlučila da njenu ćerku rodi surogat-majka.


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE