Radio BalkanFox

Šta nam donosi sezona Škorpije od 22.10. do 21.11.?

Dobrodošli u misterioznu sezonu Škorpije – koja stiže 22. oktobra i traje do 21. novembra. Ona donosi transformacije i emocionalne vibracije, koje će imati uticaja na vaš život. 

VELIKI HOROSKOP ZA POLOVINU OKTOBRA  I NOVEMBRA
VELIKI HOROSKOP ZA POLOVINU OKTOBRA I NOVEMBRA foto: Julia Strekoza/Shutterstock

Bez obzira na horoskopski znak, svi će biti u potrazi za dubokim, duhovnim istinama dok se novi putevi otvaraju pred vašim očima. Na mladom mesecu 1. novembra u Škorpiji, postavite svoj cilj i trudite se da ga ostvarite u danima koji su pred vama. 

 

Pluton — planeta isceljenja i kolektivnih promena — sedi na jednom od najmoćnijih mesta na nebu pre nego što uđe u Vodoliju 19. novembra. Ova promena jednom u veku završava evolucionu fazu koja je počela još u 2008!

 

Čak i ako su delovi nas i dalje nostalgični za prošlošću, idemo napred kolektivno i lično. Ovo postaje veoma očigledno čim stigne 3. novembar, kada se vođeni Mars sukobi sa Plutonom da bi rasplamsao snažnu želju za uspehom.

Srećom, ova sezona donosi i uticaj Urana, još jednog nebeskog velikog igrača čiji je zadatak da nas oslobodi ustajale energije koja nas možda sprečava da dostignemo istinsku genijalnost.

 

Sve promene koje stignu 24. oktobra, 30. oktobra i pun mesec 15. novembra dolaze kao oblik oslobođenja, čak i ako u ovom trenutku može izgledati drugačije.

 

Na kraju, obratite pažnju na teme koje se pojavljuju u vašem životu oko 3. novembra, kada Mars uđe u Lava, jer će vam to dati naznake o ličnom poslu koji ćete raditi kada retrogradnost Marsa stigne početkom decembra.

OVNOVE ČEKA UZBUDLJIVIH MESEC DANA
OVNOVE ČEKA UZBUDLJIVIH MESEC DANAfoto: Shutterstock / Dzhulbee

Ovan

 

Pred vama je snažna sezona i biće važno kako ćete reagovati! Škorpija vlada sektorom transformacije vašeg grafikona, što znači da ćete biti duboko u režimu introspekcije, pokušavajući da shvatite nešto važno.

 

Tražite odgovore i sigurno ćete ih pronaći tako što ćete uroniti u bilo koje ezoterične i misteriozne prakse, poput tarota i astrologije. Dozvolite sebi da uđete duboko u sebe, posebno između 23. oktobra i 3. novembra, kada se vaša planeta (Mars) sukobljava sa Plutonom, planetom transformacije. Napetost koju osećate tokom ovog vremena daće vam naznake šta treba da promenite u vašem životu.

Tokom ovog dugog procesa, bili ste inspirisani da povratite svoju moć, koja je bila dobra, ali i intenzivna. Ovaj proces se završava kada dođe 19. novembar, pa odvojite trenutak da odate počast ovom neverovatno transformativnom procesu u kojem ste bili. Ovo, naravno, takođe uključuje dopuštanje sebi da osetite čitav spektar emocija bez osuđivanja, možda vam je potrebno vreme samo da biste sve to obradili.

 

Bik


Tokom sezone koja je pred vama, vaš fokus će biti na odnosima—odmeravanju, produbljivanju, a možda čak i ponovnom pregovaranju o njima. Jedan od njih posebno bi mogao biti stavljen pod mikroskop oko 28. oktobra, kada se Venera sukobi sa Saturnom. Ovo će biti vreme da budete potpuno iskreni kada su u pitanju vaše granice, kao i vaša očekivanja za budućnost.

 

BIKOVI ĆE  BITI USPEŠNI I SREĆNI
BIKOVI ĆE BITI USPEŠNI I SREĆNI foto: Dzhulbee/Shutterstock

Kada stigne novi mesec 1. novembra, počinje da se formira dugoročna lična veza ili poslovno partnerstvo. Ovo bi bila fantastična noć za postavljanje namera o tome koga želite u svom životu – bilo da su to romantične ili profesionalne veze, kao i prijateljstva.

 

3. novembar je važan dan kada ćete možda imati neke ozbiljne spoznaje o ravnoteži između života i posla, posebno ako radite od kuće. Ako primetite da nešto treba da se promeni, ulazak Marsa u vaš kućni sektor mogao bi da vas navede da reagujete. Do trenutka kada dođe pun mesec 15. novembra, možda ćete odlučiti da uklonite sav nered u pokušaju da očistite energiju u svom prostoru. Na kraju krajeva, ovaj pun mesec se dešava u vašem znaku, donoseći najbolju priliku u godini da uklonite ono što vam više nije potrebno.

Blizanci


Dok ulazite u sezonu Škorpije, postavite nameru da mudro koristite svoju energiju. Život na poslu će biti veoma produktivan, jer će vaše opterećenje najverovatnije biti malo veće od uobičajenog. Od marta 2023. Saturn, planeta samosavladavanja, pomaže vam da produbite svoju posvećenost karijeri.

 

Tokom protekla četiri meseca, dok je Saturn bio retrogradan, bili ste pozvani da pogledate svoje strategije za uspeh. I dok se prstenasta planeta budi iz svog četvoromesečnog sna,  najverovatnije ćete uložiti više vremena, truda i snage mozga da pokažete univerzumu da mislite na posao.

RAKOVE ČEKA USPEH U NAREDNIH MESEC DANA
RAKOVE ČEKA USPEH U NAREDNIH MESEC DANA foto: Shutterstock/ANTON URICH

Rak


Volite sezonu Škorpije, jer je to doba godine tokom kojeg vam univerzum pravi prostor da se opustite, zabavite i uživate u životnim zadovoljstvima. Venera koja putuje u vašem radnom sektoru do 10. novembra znači da ćete biti zauzeti na poslu, ali ćete i dalje imati vremena da uživate u kvalitetnom vremenu sa onima koje volite. Romantika će vam biti naglašena oko mladog meseca 1. novembra, postavljajući temelje za razvoj novog prijateljstva. Ako ste već u ozbiljnom partnerstvu, većina vaših razgovora biće usredsređena na novac, resurse i lične vrednosti.

 

Tokom sukoba Marsa sa Plutonom 3. novembra, možda ćete primetiti neusklađenost prioriteta između vas i romantičnog (ili poslovnog) partnera, kada će kompromis postati važan da bi se stvari nastavile dalje. Pošto je ovo dugoročan uticaj (koji se produžava do početka 2025.), nemojte se osećati kao da morate odmah da „shvatite stvari“.

 

Na kraju, ulazak Plutona u Vodoliju 19. novembra menja način na koji se odnosite prema drugima u narednih dvadeset godina! Sezonu Škorpije zatvarate sa jačom fascinacijom za astrologiju, Tarot i isceljujuću energiju — i počevši od sada, sve mistične stvari postaju pokretači vaše lične evolucije.

 

Nastavaka na sledećoj strani…

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE