Radio BalkanFox

Lepa voditeljka dobila ĆERKU, dala joj ime MOĆNOG ZNAČENJA! (FOTO)

Voditeljka igre na sreću „Loto“, Marina Matijević, nedavno je postala majka devojčice Teodore. Svoju radost je podelila sa pratiocima na Instagramu, gde su pljuštale čestitke, a pratioci su imali priliku da vide prve slike male Teodore. Ime Teodora pažljivo je odabrano za novog člana porodice.

Marina Matijević se poslednji put pojavila na malim ekranima krajem avgusta, kada se u programu uživo emotivno oprostila od vernih gledalaca. 

A sada dragi moji Loto igrači, došlo je vreme da se pozdravimo. Od mene, za narednih nekoliko meseci, toliko. Povlačim se kako bih i ja uživala u svom dobitku – svojoj sedmici. Vidimo se nakon porodiljskog bolovanja – poručila je Marina tada, najavljujući svoje povlačenje iz javnosti kako bi se posvetila majčinstvu.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Marine Matijević

Ovo je sigurno poseban period u životu Marine Matijević i njenog partnera, a fanovi sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se voditeljka snaći u ulozi majke i da li će se uskoro vratiti na male ekrane. S obzirom na to da je Marina vešto vodila popularnu igru na sreću „Loto“ i bila omiljeno lice mnogih gledalaca, nema sumnje da će njen povratak biti dočekan sa oduševljenjem.

Značenje imena Teodora

Nije retkost da roditelji biraju imena sa dubokim značenjem za svoje dece, a ime Teodora, koje znači „dar božiji“, sigurno ima posebnu simboliku za Marinu i njenog partnera. Grčko poreklo imena Teodora dodatno naglašava njegovu univerzalnost i lepotu, a ovo ime nosi sa sobom tradiciju i istoriju koja će sigurno obogatiti život malene Teodore.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE