Radio BalkanFox

Nastavlja se tjedan parova, a nekima će izazov biti ‘papren’

U nadolazećoj epizodi MasterChefa, pripremite se za zveketanje posuđa koje će odjekivati kuhinjom, a kulinarski talenti bit će stavljeni na jedan od najzanimljivijih testova dosad. Nakon prošlog izazova koji je prošao bez posljedica, ovaj put nikome se neće progledati kroz prste jer autori najlošijih tanjura ići će direktno u stres test.

Tjedan parova donosi nove napetosti i iznenađenja, a sve počinje s Doris i Petrom koji su briljirali u prošlom zadatku, a zahvaljujući tome sada imaju prednost biranja ključnih namirnica za sve parove.

Foto: Nova TV

Pred Doris i Petrom naći će se dva crna zvona, a ispod njih skrivat će se tematski izazovi koji će ih odvesti na kulinarsko putovanje kroz povijest. „Ne treba mi više ništa“, uzviknut će Petar kad vidi zlatnu žlicu i čokoladu ispod prvog zvona.

Ova žlica simbolizira aristokraciju, a čokolada luksuz koji su si nekada mogli priuštiti samo plemići. Petar i Doris te ostali parovi kojima dodijele ovaj odabir imat će pogodnosti i kuhat će otmjena jela. Ispod drugog zvona nalazit će se drvene žlice i grah, prizivajući duh seljačke kuhinje i jednostavnih namirnica iz prošlosti.

Foto: Nova TV

„Mi smo htjele biti seljanke od početka“, nasmijat će se Sanja, koja će zajedno s Ivanom preuzeti drvenu žlicu, a drvena žlica pripast će i Elvi i Irini. „Što ću s grahom i šest namirnica?“, pitat će se Elva, no u dogovoru s Irmom odlučit će raditi ukiseljeni grah i kremu od graha.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE