Radio BalkanFox

Ešli Park i Pol Forman uživaju u ljubavi

Glasine o njihovoj vezi počele su i mnogo pre nego što su potvrdili ljubav, jer su često objavljivali zajedničke fotografije na drušvenim mrežama

Na setu popularne serije „Emili u Parizu“, čiju petu sezonu s nestrpljenjem iščekujemo, rodila se ljubav između glumaca Ešli Park i Pola Formana, koji su i u seriji glumili zaljubljeni par.

Njih dvoje su poslednje dve sezone igrali zaljubljeni par Nikolasa De Leona i Mindi Čen.

Glasine o njihovoj vezi počele su i mnogo pre nego što su potvrdili ljubav, jer su često objavljivali zajedničke fotografije na drušvenim mrežama, pa se i dalo naslutiti da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Ispostavilo se da se rodila prava ljubav, a njih dvoje sada uživaju u vezi i u pažnji.

esli-park0751308044.jpg

LAURENT BENHAMOU / Sipa Press / Profimedia 

Glumici se ljubav s kolegom desila nakon raskida s glumcem, koji je teško podnela pa je često govorila da se više nikada neće upustiti u vezu s kolegom. Međutim, život ima drugačije planove i zgodnom Polu nije odolela.

– Prvo što mi je Pol rekao je da nikad nije bio u vezi sa glumicom. Mislila sam da se šali – ispričala je Ešli Park za „Cosmopolitan“, a zanimljivo je i to što je rekla da zgodni frajeri kao što je on „nisu njen tip muškarca“.

Ne znam zašto, ali nekako uvek prvo pomislim da ti slatkiši nisu za mene i da ne mogu biti za mene iskrena je bila glumica, prenosi Superžena.

profimedia-0914456601.jpg

Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njihovom vezom oduševljena je i glavna glumica i zvezda serije „Emili u Parizu“, Lili Kolins, koja je prva primetila hemiju među njima i presrećna je što su se „prepoznali“.

Uvek me je zadirkivala zašto vežbamo poljupce u garderobi, jer se to inače ne radi. Ali to je bio naš put – rekla je Ešli, koja je priznala i da je sve išlo spontano, da su prvo bili prijatelji, te da se zatim rodila ljubav.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE