Radio BalkanFox

Preminuo je Liam Payne (31), bivši član One Directiona

Britanski glazbenik Liam Payne (31) pronađen je mrtav u Buenos Airesu, prenose svjetski mediji.

CNN piše da je pjevač pronađen mrtav ispred hotela, nakon pada s trećeg kata te da je informaciju dostavila tamošnja policija.

Alberto Crescenti, šef državnog sustava hitne medicinske pomoći, rekao je na argentinskom TV kanalu Todo Noticias da je Payne pao u unutrašnje dvorište.

– Kasnije smo saznali da je bio pjevač u jednoj glazbenoj grupi. Nažalost, uslijed pada zadobio je ozljede nespojive sa životom, pa smo morali potvrditi njegovu smrt. Nije bilo mogućnosti reanimacije – rekao je Crescenti, prenosi The Guardian.

Iza sebe je ostavio sina Beara (7), kojeg je dobio s bivšom partnericom Cheryl Cole.

Obožavatelji su u suzama. Od glazbenika se opraštaju i u komentarima na njegovom Instagram profilu gdje ga je pratilo više od 26 milijuna ljudi.

Brit Awards 2018 - Arrivals - London

Brit Awards 2018 – Arrivals – London |

Foto: PA Images/ Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Rođen je 29. kolovoza 1993. godine u Wolverhamptonu. Proslavio se kao član boy benda One Direction, s kojim je postigao svjetsku slavu. Payne je kao pjevač debitirao 2008. kada je bio na audiciji za britanski ‘The X Factor’.

Nakon što je eliminiran na natjecanju, ponovno je otišao na audiciju 2010. i stavljen je u grupu s još četiri dečka kako bi osnovali One Direction, koji je postao jedan od najprodavanijih boy bendova svih vremena. S njim su u grupi bili Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson i Zayn Malik.

42nd Annual American Music Awards - Arrivals - By Lionel Hahn

42nd Annual American Music Awards – Arrivals – By Lionel Hahn |

Foto: Lionel Hahn/Press Association/Pixsell

Njegov prvi singl kao solo izvođača, ‘Strip That Down’, izašao je 2017. godine u suradnji s Quavom i njime se plasirao na visoka mjesta svjetskih top ljestvica.

Album prvijenac ‘LP1′ objavljuje dvije godine kasnije. Na njemu je i suradnja s Ritom Orom, s kojom je Liam snimio soundtrack za nastavak filma ’50 nijansi sive’.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE