Radio BalkanFox

Ovo je hotel sa kog je pao slavni pevač (31): Poginuo na licu mesta, očevici podelili strašne detalje

Pevač benda „One directon“ Liam Pejn (31) je poginuo u Buenos Ajresu.

On je pao sa trećeg sprata hotela „CasaSur Palermo“ ispred kog se veoma brzo stvorila gužva posle vesti o tragičnoj smrti pevača.

Kako navodi TMZ, Pejn je stigao u Argentinu 30. septembra sa devojkom Kejt Kesidi odakle se javio putem društvenih mreža i objavio da je na odmoru. Ona je otišla 14. oktobra, a on je ostao i čekirao se u hotelu „CasaSur Palermo“.

TMZ-u je rečeno da je neko iz hotela zvao policiju da bi prijavio „agresivnog muškarca u lobiju danas“, što se podudara s izjavama svedoka o Liamovom ponašanju u lobiju. Inače, ovaj portal ima i fotografiju na kojoj se vidi Liamovo telo na podu bašte hotela između stolica i stolova, gde se jasno mogu videti njegove tetovaže

Svedoci iz hotela su ranije ispričali da se sve desilo nešto pre 17 časova i da se Lima ponašao ludo u lobiju – razbio je svoj laptop i morali su da ga nose u sobu.

Njegove poslednje objave na Snepčatu pokazale su ga kako srećno pozira sa svojom partnerkom Kejt Kasidi dok su gledali u ogledalo.

Dalje objave iz poslednjih trenutaka života zvezde pokazale su ga kako uživa u ručku u svojoj hotelskoj sobi, gde je otkrio da se par „budio u 13 časova svakog dana“ i odlučio da bude u kostimu Foresta Gampa za Noć veštica.

Još jedan tragični selfi je bio pod naslovom: „Divan dan u Argentini“. Podelio je još jednu fotografiju sa Kejt uz natpis: „Kvalitetno vreme“.

Iza njega je ostao sin Ber kog je dobio sa pevačicom Šeril Kol.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE