Radio BalkanFox

Kejt Midlton emotivnom porukom dirnula svet

Nakon što je i sama prošla kroz traumatično iskustvo, princeza se saoseća sa svima koji se bore sa velikim bolom – gubitkom deteta

KEJT PODELILA EMOTIVNU PORUKU
KEJT PODELILA EMOTIVNU PORUKU foto: Danny Lawson-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, obeležila je kraj Nedelje svesti o gubitku beba dirljivom porukom.

 

Na svojim kanalima na društvenim mrežama, Kejt je podelila sliku sveće i napisala:

 

Nedelja svesti o gubitku beba je tako važan trenutak.  Treba da podržimo one koji su doživeli gubitak bebe. Šaljemo ljubav, snagu i nadu svima koji su pogođeni. 

Kejt je i ove, kao i proteklih godina poslala ovu važnu poruku i njom obeležila ovaj važan dan. Prošle godine ona i njen suprug, princ Vilijam, rekli su rekli da svi treba da odvoje trenutak vremena da razmisle o svima onima koji su bili pogođeni trudnoćom, a potom gubitkom bebe.

 

Oni su naglasili da postoje organizacije i resursi koji pružaju podršku i savete porodicama i voljenima kojima je to najpotrebnije.

 

Članovi kraljevske porodice otvoreno su govorili o svojim iskustvima gubitka bebe, uključujući vojvotkinju od Edinburga koja je imala vanmateričnu trudnoću 2001. godine.

 

Obraćajući se novinarima ispred bolnice u to vreme, njen suprug princ Edvard je rekao:

 

Očigledno je da je ovo veoma traumatično vreme… To je najbolnija stvar koju neko može da prođe. To je prilično traumatično iskustvo. Kako se bol smanjuje, tako će se i olakšanje povećavati. Želim da se zahvalim svom medicinskom timu koji je uradio fantastičan posao i reagovao tako brzo i tako profesionalno rešio stvari.

 

Zara Tindall i Megan Markl su takođe bile otvorene u vezi sa svojim iskustvima, a Megan  je podelila tužne vesti u otvorenom pismu za Njujork tajms pod naslovom „Gubici koje delimo“.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta se krije iza fotošopirane fotografije Kejt Midlton?

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE