Radio BalkanFox

Rada Manojlović o Desingerici: „Prija mi prisan odnos sa njim“



Zabava

Rada Manojlović o Desingerici: „Prija mi prisan odnos sa njim“

Pevačica Rada Manojlović se osvrnula na nedavno zajedničko gostovanje u jednoj emisiji sa kolegom Dragomirom Despićem, poznatijim kao Desingerica, nakon čega su mnogi zaključili da je ona bila ta koja je koketirala sa kontraverznim pevačem.

Rada Manojlović i Desingerica

Foto: screenshot

Rada Manojlović i Desingerica

– Samo mi nije jasno, on je mene ujeo, a naslovi su bili da ja koketiram i ja sam se kao na Desingericu naložila… (smeh) A ja ustvari ne gledam u čoveka, gledam na drugu stranu, a on mene ujeda. Nije bilo da se Desingerici sviđa Rada, nego Radi Desingerica – požalila se Rada.

Blic preporučuje

Rada

Rada

Pevačica je otkrila i da li joj uprkos svemu prija taj prisan odnos sa kolegama, poput Deingerice.

Naravno. Super! Mi se tako ujedamo međusobno… (smeh) Ne… – naglasila je Manojlovićeva uz smeh.

Desingerica

Foto: screenshot

Desingerica

Ona je odlučila da ipak stavi tačku na spekulacije o njihovom odnosu i da ispriča ko ju je od svih kolega najviše ugrizao, a bilo je takvih.

– Za srce? Momci su mene ujeli za srce, istovremeno i kolege, ali Desingerica i ja smo ovako super. On se u toj emisiji otkačio skroz. Generalno mi se otkačimo i imamo super konekciju iako se nismo videli godinu dana. Mi nismo nešto da se družimo nego tako smo… Desi se nešto, neka energija – ispričala je Rada.

Rada Manojlović

Foto: A. Dojkić / Ringier

Rada Manojlović

„Popnem se na sto, što da ne?“

Rada je otkrila i šta misli o nastupima svog kolege oko kojih se podigla ogromna prašina u čitavom regionu, naročito tokom ovog leta.

– Meni je sve to šou-biznis. Nije on jedini. Ako pogledamo svetsku, ali i našu scenu, bilo je tu i skidanja na bini. Uvek ima neki performans. Vendi šta sve nije radila… I ja na kraju krajeva šta sve radim. Ja se popnem na sto, a on čovek smislio nešto drugo… On se popeo potpuno na plafon i eto, smislio je svoju foru koju je dobro unovčio – objasnila je Rada za „Grand“.

VIDEO Rada Manojlović kupuje kupaći


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE