Radio BalkanFox

Seka Aleksić govori o normalnom životu

Seka Aleksić je pevačica koja je napravila sjajnu karijeru i na čijim hitovima su mnogi od nas odrasli.

Iako su joj neki pripisaivali to da je snob zbog svog načina života i toga što živi izolovano u Staroj Pazovi na svom imanju, Seka je pokazala i te kako da je vrlo jednostavna i običan čovek kao i većina nas.

Ona često nasmeje svoje pratioce putem društvenih mreža otkrivajući kako voli da jede pasulj, kako želju za slatkišima njoj ne može da utoli „jabuka“ i slično zbog čega je osovojila simpatije mnogih.

Gostujući u jednom podkastu na WTF radiju, Seka se osvrnula na to kako treba da izgleda realan život svakoga od nas i da li je ono što vidimo putem društvenih mreža zabluda i laž.

– Normalno je da jedno dete nosi trenerku tri dana u školu dok je ne isprlja, pa onda kad je isprklja, opere mama pa opet se osuši pa idemo ponovo. Nije normalno da svaki dan menjaš garderobu. To deco nije normalno. Nije ljudi normalno da gledate javne ličnosti sve po društvenim mrežama koje reklamiraju sve i svaštaa, koji reklamiraju preskupe proizvode , šminku, skupe živote, Dubaji…To nije normalno, to nije istinit život – odgovorila je ona.

Istakavši kako je sve to zabluda i laž, Seka se osvrnula na to šta je normalno po njoj.

– Normalno je da ste kući, da niste u Dubaiju, normalno je da jedete pasulj dva dana ili punjene paprike, musaku ili sarmu, nije normalno da jedete kavijar, gambore, lignje i tako dalje…svaki dan u Dubaiju na terasi da snimate more to nije normalno. To su lažni životi – zaključila je ona.

Njen stav i mišljenje podržale su mnoge žene koje su delile snimak na svojim storijima na Instagramu složivši se sa pevačicom da je potpuno u pravu.

Video je postao viralan na TikToku a mnogi su se složili sa njom da je potpuno u pravu i da su to vrednosti koje treba da deli svaka javna ličnost koja ima uticaj na svoju publiku.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE