Radio BalkanFox

2 dana pre smrti Lijama Pejna, bivša verenica podelila bizarne detalje

Kako je ranije ove nedelje izjavila poznata manekenka i influenserka koja je bila verenica Lijama Pejna, on je često najavljivao svoju smrt, a ona je verovala da pokušava da manipuliše njom.

Lijam Pejn i Maja Henri su dali šansu svojoj ljubavi posle raskida, ali su se ipak ponovo rastali.
Lijam Pejn i Maja Henri su dali šansu svojoj ljubavi posle raskida, ali su se ipak ponovo rastali.foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanski pevač Lijam Pejn, nekadašnji član grupe One Direction, poginuo je u 32. godini, javili su u toku noći strani mediji.


Pejn je stradao nakon pada s terase trećeg sprata hotela „CasaSur Palmero“ u Buenos Ajresu, a trenutno je u toku istraga.


Iza sebe je ostavio sina Bera, kog je dobio tokom veze s pevačicom Šeril Kol.

Nakon vesti o njegovoj iznenadnoj smrti, milioni obožavalaca pevača širom sveta opraštaju se od njega i izražavaju nevericu zbog ovih tragičnih vesti.

 

Ispovest bivše devojke Lijama Pejna


U intervjuu koji je objavljen samo dva dana pre smrti Lijama Pejna, njegova bivša verenica Maja Henri, poznata manekenka i influenserka, ispričala je da je pevač često pominjao svoju smrt. Par je raskinuo u maju 2022. godine, a Maja je objasnila da je Pejn uznemirava neprestanim pokušajima da stupi u kontakt s njom i da je odlučila da preduzme pravne korake kako bi se zaštitila.


Ona je gostovala u podkastu „The Internet Is Dead“, u kom je pričala o svojoj vezi s Lijamom Pejnom i istakla da se osećala kao da on pokušava da manipuliše kako bi se sažalila nad njim.

 


Uvek sam imala osećaj da je to njegova manipulativna taktika… Uvek sam se osećala da to radi da bih ga sažaljevala – rekla je Maja Henri. – Stalno mi je slao poruke otkako smo raskinuli, poput „Oh, nisam dobro“. Uvek se igrao smrću i bio u fazonu „Pa, ja ću da umrem. Nisam dobro“.


Jednom sam htela da mu portažim pomoć, a on je nije želeo. Slao je mojoj mami poruke „Nije mi dobro, neka Maja kontaktira sa mnom“, jer mu nisam odgovarala. Uvek smo u istom krugu – rekla je ona tad.


Kako je objasnila, i nakon što je u februaru ove godine najavila da će objaviti knjigu, on je nastavio da kontaktira s njom, ali je ipak želela da mu pomogne.

 

Lijam Pejn bio je u dva navrata u vezi s Majom Henri
Lijam Pejn bio je u dva navrata u vezi s Majom Henrifoto: CRYSTAL PIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na primer, kad sam javila svoju knjigu, uradio je isto. Pozvao je moju mamu i rekao joj: „Mislim da neću biti ovde još dugo“. Ja se ne šalim kad je reč o smrti, pa ako kažete tako nešto – pokušaću da vam pomognem šta god da ste uradili, a mislim da je on iskoristio moju ljubaznost – ispričala je bivša verenica Lijama Pejna. – Rekla sam mu: „Ako želiš da se vratiš na rehabilitaciju, pomoći ću ti“. Nisam htela da se pomirim s njim, ali on je ipak nečije dete, nečiji brat. Da je to moj brat, volela bih da mu neko pomogne.


Međutim, situacija se, tvrdila je, pogoršala.


Desile su neke stvari, pa ne mogu da pričam iz pravnih razloga. Sve se pogoršalo… Ali uvek sam se, jednostavno, osećala stvarno loše – zaključila je.

 


Lijam Pejn i Maja Henri bili su u vezi od 2019. godine, a pevač ju je zaprosio već 2020. Raskinuli su potom 2021, da bi se potom pomirili i ponovo razišli 2022.


Nakon vesti o njegovoj smrti, osobe bliske influenserki izjavile su se za Daily Mail da je Maja Henri „u šoku“.

 

BONUS VIDEO

„Depresija je opakija nego što se misli“

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE