Radio BalkanFox

Plastična devojka na proslavi ponoletstva

"Izgleda ko Đanijeva Slađa": Zbog veličine atributa ove devojke Srbija se digla na noge, zar je stara samo ovoliko?

Devojka na proslavi punoletstva, Foto: Printscreen/X/montanaxyz

Jedna devojka sa proslave punoletstva postala je viralna zahvaljujući svom fizičkom izgledu.

Mnogi su se pitali zbog plastičnih operacija i korekcija na licu da li „slavi 18. rođendan ili 18 godina braka“.

Devojka je pozirala pored rođendanske dekoracije u minijaturnoj haljini koja je bila optočena šljokicama i šljaštećim sitnim ‘biserima’, a dve trake u vidu dve široke bretele pokrivale su njene grudi. Zalizana kosa, napdna šminka i visoke štikle upotpunjavali su njeno provokativno izdanje.

„Izgleda starmalo, kao mama slavljenice“

Komentari su se vrlo brzo nanizali ispod fotografije, ali je malo ko imao reči pohvale – a ni roditelji nisu bili pošteđeni kritika.

„Izgleda kao da je 18 godina napunila pre 40“, „Majko Božija, moja ćerka nije izgledala ni približno kao ova devojka“, „Izgleda kao da je mama slavljenice“, „Ne razumem zašto devojke teže da se ovako unakarade u tako malim godinama“, „Đanijeva Slađa u najboljim godinama“, „Dogodine u Dubaiju“, „Čemu ovo? Pa samo 18 godina ima, mladost joj tek počela“, bili su samo neke od opaski ispod fotografije.

Mnogi su kritikovali njene roditelje što su joj dopustili da radi estetske zahvate i plastične operacije u tako ranom periodu, ali na kraju – čini se da slavljenica izgleda vrlo samopouzdano i zadovoljno svojim izgledom.


00:09

MAJA MARINKOVIĆ SKINULA BRUSHALTER, SILIKONI SAMO ŠTO NE ISPADNU! Rijaliti učesnica snimkom RASPLAMSALA MAŠTU jačem polu!

(Espreso/blic žena/prenela PV)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE