Radio BalkanFox

Iz osvete zlostavljao majku svoje devojke, pa sve dokumentovao u video snimku

Često se mnogi od nas usude da „provire“ u telefon svog partnera u nadi da će uveriti sebe da je sve u redu ali, nažalost, nekada baš taj postupak dovede do otkrivanja najcrnjih tajni

Često se mnogi od nas usude da „provire“ u telefon svog partnera u nadi da će uveriti sebe da je sve u redu ali, nažalost, nekada baš taj postupak dovede do otkrivanja najcrnjih tajni. Baš ovakva sudbina zadesila je jednu ženu koja u telefonu svog partnera zatekla video snimak koji joj je promenio život u potpunosti. 

Naime, na pomenutom snimku nalazi se njen partner (25) koji pokušava da zlostavlja njenu majku koja je u vidno alkoholisanom stanju, potpuno nesvesna da je iko snima, a kamoli da njen nesuđeni zet ima tako gnusne namere. U dato vreme, sve troje su živeli zajedno. 

profimedia0414727084.jpg

Profimedia 

„On je izabrao da siluje osobu koja mu je pokazivala više ljubaznosti i ljubavi nego njegova sopstvena porodica. Osećala sam se veoma povređeno, izdano i posramljeno zbog nekoga koga sam pustila u svoju porodicu i dom. Naša porodica više nikada neće biti ista,“ rekla je povređena žena.

Zgranuta prizorom koji je videla, devojka je odmah sve obelodanila porodici i slučaj prijavila policiji. Ubrzo je momak završio na sudu, a sudija Antoni Elen njegove postupke okarakterisala je kao „odvratne“ i a slučaj zavela kao „izdaju porodice koja ga je prihvatila kao svog“. 

„Činjenica da si snimao zlostavljanje posebno je ponižavajuća i poražavajuća,“ navela je sudija, a piše The Sun.

profimedia0280481434.jpg

Profimedia 

Kao razlog za svoj gnusni čin muškarac je naveo osvetu jer je, navodno, njegova partnerka proširila glasine o njemu u njihovom društvu, što ga je veoma povredilo. 

„Označena sam za ceo život nakon gledanja snimaka kako on napastvuje moju majku. Nikada neću zaboraviti njene krike i plač kad sam joj rekla šta sam videla,“ iskreno je ispričala žena ne krijući svoj očaj.

Nakon što je priznao krivicu za silovanje i učestvovanje u ponižavajućem snimanju, muškarac je osuđen na pet godina zatvora, uz mogućnost uslovnog puštanja nakon odležane tri godine.

TikTok/desiree.white Žena se udala za kuma na svom venčanju


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE