Radio BalkanFox

Suzana Mančić priznala: ‘Film za odrasle bio je moja smrt…’

Kad sam bila privatno otvorena, svatko me mogao povrijediti kako je htio, a to je bila užasna degradacija mene kao žene i moja profesionalna degradacija. S jedne strane, bila je to mala smrt koju sam doživjela i srećom preživjela. Tada sam privatno bila jako povrijeđena, na stupu srama, osvrnula se bivša loto djevojka Suzana Mančić (67) na razdoblje kad je izašla njezina privatna snimka seksa.

Kako prenosi Kurir, Mančić se dotaknula i karijere.

Beograd: Sprovod skladatelja i dirigenta Vojkana Borisavljevića u Aleji zaslužnih građana

Foto: Antonio Ahel

– Što se tiče mog profesionalnog života, najteže mi je bilo ako sam zakasnila na avion. Događalo se da sam zabrljala letove, u ono doba velike Jugoslavije kad se puno radilo. Dogodilo mi se da jednostavno pogriješim u rasporedu. Na povratku iz New Yorka dolazim na aerodrom JFK i vidim prazan Jatov šalter. Pitam: ‘Pa kad polijeće avion?’, a službenica mi odgovara: ‘Gospođo, to je bilo jučer.’ A onda se morate uhvatiti nekih drugih obaveza. Trebala sam letjeti izravno u Düsseldorf i to je bila najveća avantura i najveći udarac za moj džep u mojoj karijeri, ali i najveća šteta – rekla je za srpske medije.

Javnost se šokirala 2005., kad se pojavio video bivše loto djevojke na kojem vodi ljubav s bivšim suprugom Nebojšom Kunićem. Nikad se nije saznalo tko je pustio snimku u javnost.

Beograd: Prvo pojavljivanje Suzane Mančić nakon operacije očnih kapaka

Foto: Antonio Ahel

U to vrijeme već se pet godina družila s grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom, sadašnjim suprugom. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, ali Suzana isprva nije bila sigurna u svoje osjećaje i htjela je tad još malo promisliti oko ulaska u novu vezu. Međutim, Simeon se potrudio da ju osvoji i uvjeri da je pouzdan.

Beograd: Suzana Mančić zasjala na promociji knjige  Nede Ukraden

Beograd: Suzana Mančić zasjala na promociji knjige Nede Ukraden |

Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE