Radio BalkanFox

Lijam Pejn poslednje objave pred smrt

Novi detalji o smrti muzičara i člana nekadašnjeg benda „One direction“ Liama Pejna, ne prestaju da šokiraju javnost.

Nakon informacije da je pevač (31) pao sa terase hotela u kojem je odsedao, mnogi su ostali u potpunom šoku a argentinska policija je saopštila da su imali poziv iz hotela, prijavivši „agresivno ponašanje jednog od gostiju koji bi mogao da bude pod dejstvom alkohola i droge“.

Radnik hotela je policiji objasnio da je čuo buku, a potom su pronašli beživotno telo pevača koji je pao sa balkona sobe.

Lijamove skorašnje objave nisu ukazivale na to da su kod njega prisutne bilo kakve negativne emocije.

U javnost su dospeli snimci i fotografije koje je pevač delio sa svojim fanovima na aplikaciji „Snapchat“, neposredno pred smrt.

U jednom od snimaka vidi se kako pevač uživa u društvu svoije devojke Kesi Kesidi dok zajedno doručkuju u hotelu. Njegovo raspoloženje nije ukazivalo da će se dogoditi nesrećan slučaj.

– Dobro jutro svima. Ovo je moj novi video… Nepristojno je da kapa stoji na stolu – govori Liam dok se obraća svojoj devojci, držeći kačket u rukama.

– Izvini – odgovara mu ona dok sedi za stolom i doručkuje.

– Ovo je tvoja kapa? – pita on.

– Da – odgovata nu devojka.

– Deca – odgovara on.

U jednom trenutku se pevač okreće ka prozoru sa pogledom na dvorište.

– Divan je dan u Argentini. Ovo je sto gde doručkujemo. Uživamo u kafi i doručku – objašnjava on dok se i njegova devojka pridružuje komentarima u snimku.

– Bukvalno spavamo svakoga dana do podneva. Pravi smo luzeri – dodaje ona dok Liam zaključuje konverzaciju sa „ne“, prvo ozbiljan, pa onda kroz smešak.

U još jednoj od objava koje je tokom istog dana kada je stradao okačio, pevač pozira sa devojkom dok puće usne i šaljivo prave gestikulaciju u kameru.

Liam je sa svojom devojkom Kesi došao u Argentinu 30. septembra a ona je otišla 14. oktobra, da bi Pejn ostao i čekirao se u drugom hotelu.

Video snimci su, prema pisanju stranih medija, objavljeni nekoliko dana nakon što su snimljeni jer se na njima pojavljuje Kesi koja je ranije ove nedelje postavila video snimke svog povratka na Floridu na društvene mreže.

Liam dalje u svojim objavama pratiocima govori o svojim planovima za dan koji je trebalo da bude pred njim, rekavši da je to bio „divan dan u Argentini“.

– Danas jašemo. Jahaćemo neke konje. Mislim da ću ponovo igrati polo, što će me izbaciti iz igre na oko šest nedelja – čuje se u snimku kako govori pa dodaje:

– To je tako teško uraditi, broj jedan moja leđa i moj vrat od zamahivanja tom palicom ili čekićem.. Kako se zove, ako znaš. Mnogo boli, teško je to uraditi.

Svojim pratiocima je dao uvid u svoju sobu gde je odseo sa Kesi sa kojom se zabavlja od oktobra 2022. godine.

– Haha, gubitnik, čudak – našalio se pevač sa njom na račun činjenice da napušta Argentinu.

– Očigledno idemo kući da vidimo našeg psa.

Iako su mnogi detalji oko okolnosti koje su prouzrokovale njegovu smrt nejasni, Pejn je javno govorio o svojoj borbi sa mentalnim zdravljem i korišćenju alkohola kako bi se izborio sa pritiscima slave, navodi Reuters.

Njegova smrt je pogodila javnost i izazvala ogromnu tugu posebno među zvezdama i fanovima muzičke industrije, uključujući i one među gomilom koja se okupila ispred hotela.

Podsetimo, nakon što je postigao globalnu slavu sa kolegama iz benda „One direction“ – Harijem Stajlsom, Zejnom Malikom, Najalom Horanom i Luisom Tomlinsonom, Liam je nastavio solo karijeru.

(Telegraf.rs, Reuters)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE