Radio BalkanFox

4 znaka koja mogu da očekuju veliku krizu u odnosima u novembru

Nekim horoskopskim znakovima stižu dani napetosti u ljubavnim odnosima u novembru, a preživeće ga teže od drugih.

Neće svi imati sreće u ljubavi ovog novembra
Neće svi imati sreće u ljubavi ovog novembrafoto: Shutterstock / Alex Gukalov

Tradicionalno, najteži mesec u godini, novembar, obojen energijom znaka Škorpije, doneće ozbiljan stres u pitanjima ljubavi i veza.

 

Bik

 

Mlad mesec u Škorpiji 2. novembra može vam doneti novu vezu, živu i ispunjenu strašću. Ova osoba može odmah da vas nagovori na brak, pošto će se vladar sektora veza posle 15. novembra preseliti u novu kuću na 20 godina. Dakle, sve se može razviti čak i brže nego što mislite!

 

Blizanci

 

U novembru Merkur ide u retrogradno stanje, što će vas primorati da preispitate svoj odnos sa kolegom. Možete se vratiti svom bivšem ili razmisliti o tome kako vam struktura vašeg sadašnjeg kolektiva odgovara. Verovatno će se, kao grom iz vedra neba, javiti osoba iz prošlosti. A već u decembru, na pun mesec 15. decembra, bićete pred ozbiljnim izborom.

 

Moguće su velike krize u odnosima
Moguće su velike krize u odnosimafoto: Wavebreak Media LTD / Wavebreak / Profimedia

Lav

 

Tokom novembra, Mars će se kretati kroz vaš znak; možda ćete naći bistrog i aktivnog ljubavnika. Budite sigurni da će ta osoba definitivno biti vaš karmički partner, a sve situacije u vezi u novembru će vam pomoći da postanete najbolja verzija sebe.

 

Škorpija

 

Pun mesec u Biku nateraće vas da 15. novembra donesete važnu odluku – kuda se vi i partner krećete dalje, da li treba da budete zajedno i zbog čega. Univerzum će vam nagovestiti da bi verovatno trebalo da promenite mesto stanovanja ili način na koji je vaš zajednički život uopšte organizovan. Posle 15. novembra, Pluton se useljava u sektor doma na 20 godina, što znači da ćete možda odlučiti da se preselite ili imate važan događaj u vezi sa mestom stanovanja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Najgore astro kombinacije

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE