Radio BalkanFox

CV Jovane Jeremić: Voditeljka napisala da govori 5 jezika



Zabava

CV Jovane Jeremić: Voditeljka napisala da govori 5 jezika

Voditeljka Jovana Jeremić podelila je na Instagramu svoj CV u kom je navela da govori pet jezika, među kojima su: srpski, bosanski, hrvatski, španski i engleski.

Jovana Jeremić

Foto: Novo jutro / youtube

Jovana Jeremić

Naime, Jovana Jeremić uskoro putuje u Ameriku kako bi pratila tamošnje izbore za predsednika, a sada je podelila CV u kom piše nivo njenog obrazovanja, koliko jezika je završila, veštine, a u opisu objave je napisala da je spremna za Ameriku.

Blic preporučuje

– Spremna za američku turneju – napisala je Jovana uz CV na engleskom.

Uskoro odlazi u Ameriku

Voditeljka Jovana Jeremić će ove godine izveštavati uživo sa predsedničkih izbori u Sjedinjenim Američkim Državama 5. novembra 2024. godine.

U Ameriku neće ići sama, već će sa njom poći kolega sa „Pinka“.

Naša televizija imaće svoje ljude u Americi koji će pratiti izbore. Da kažem ekskluzivno, jedan od onih koji će pratiti izbore, koji će izveštavati direktno iz Amerike za Pink televiziju sam upravo ja – otkrila je Jovana nedavno, pa dodala:

– Kad završim jutarnji program, 3. novembra, putujem za Ameriku. To je bio moj najveći san! Jedina želja za moj 34. rođendan bila je da otputujem u Ameriku, da vidim Vašington i Njujork. To mi se ostvaruje. Mi ćemo od septembra krenuti sa kampanjom, to će na našoj televiziji biti vrlo propraćeno jer američki izbori nisu samo američki, već svetski. Od američkih izbora zavisi sudbina celog sveta.

VIDEO:Jovana Jeremić izjava


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE