Radio BalkanFox

VERIDBA JOVANE I DRAGANA NA PROSLAVI NJENOG ROĐENDANA?! Svi bruje o potezu popularne voditeljke! (FOTO)

Popularna voditeljka Jovana Jeremić se uveliko sprema da proslavi svoj 34. rođendan, 25. oktobra ove godine. Proslaviće ga u jednoj poznatoj prestoničkoj kafani, a na slavlje je pozvala sve prijatelje i kolege novinare. Voditeljka je imala samo jedan uslov za goste – niko ne sme da donese cveće.

Voditeljka je za ovu priliku napravila i specijalne pozivnice. Nekoliko dana nakon proslave rođendana voditeljka odlazi u Sjedinjene Američke Države, odakle će izveštavati sa predsedničkih izbora.

Poslednjih dana njeni storiju su prepuni objava vezanih za njen rođendan, a svima je privukla pažnju slika dijamanata koje je Jovana postavila.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jovane Jeremić

Voditeljka je objavila fotografiju sa nekoliko dijamanata, a mnogi misle da je tako najavila veridbu sa Draganom, dok drugi smatraju da je tako nagovestila šta bi volela da dobije za rođendan.

Jovana je ranije govorila da, pored toga što voli svog partnera Dragana Stankovića, ne želi da se uda.

Rekla sam Draganu juče: „Čoveče, ti ćeš mene stvarno da ubediš da si moja ljubav za ceo život“, a rekla sam da ne verujem u to, već da verujem u životnu ljubav. Možda je to moja lekcija u životu da shvatim da to postoji. Vrlo sam odgovorna i meni brak nije važan, već sam bila u braku i on nije garant sreće, važno je da sam srećna i da smo mi srećni jedno sa drugim. Meni nije bio cilj kada sam srela Dragana da ga uhvatim i da se udam za njega, kao devedeset posto žena. Niti me interesuje brak, niti rađanje dece. Volim da ga volim i takvog kakvog jeste jer ima takvu dušu – govori Jovana, pa istakla:

Meni je ljubav važnija od bilo čega. Ljudi žive čitav život i misle da su voleli. Ljubav nije strast, to je trajno duhovno stanje, a strast telesno stanje. Kad smo mladi nama je uvek strast na prvom mestu, a kako vreme prolazi imam kapacitet da volim muškaraca na jednom dubljem duhovnom nivou i nema uspešnog odnosa, ako nema duhovne bliskosti. Postoji nekoliko vrsta bliskosti kao što su intelektualna, telesna i duhovna. Kad su ispunjene sva tri to je pravi odnos, ali bez duhovnog nema ni jednog.

Republika

Foto: Republika

Dragan Stanković i Jovana Jeremić

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE