Radio BalkanFox

U petak, 18. oktobra, uz dnevne novine Kurir stiže poseban poklon koji će vas obradovati – TV Ekran i praktične male grabulje!

TV Ekran vam donosi najnovije informacije o svemu što se dešava u svetu televizije. Pronaći ćete detaljne programe, kritike novih serija i filmova, ekskluzivne intervjue sa vašim omiljenim glumcima i voditeljima, kao i najave za nadolazeće TV hitove. Ovaj dodatak je idealan za sve ljubitelje malih ekrana koji žele da budu u toku sa najnovijim trendovima i sadržajem koji ne smete da propustite.

Pored TV Ekrana, u paketu vas očekuju i praktične male grabulje, savršen alat za uređenje vašeg dvorišta, vrta ili terase. Bilo da želite da sakupite opalo lišće, uredite cveće ili održavate svoju baštu, ove male grabulje su idealne za svakodnevne poslove u prirodi. Kompaktne su, lagane i jednostavne za upotrebu, što ih čini odličnim dodatkom za svaku kuću ili stan.

TV Ekran 222.JPG

Kurir 

Ne propustite ovu korisnu i zabavnu kombinaciju – informišite se o najnovijim TV programima i pripremite svoj zeleni kutak za jesen!
U novom broju TV Ekrana čitaćete:

Danica Radulović: Gluma je poput psihoterapije. Glumica koja u komediji „Krunska 11“ igra glavnu žensku ulogu opisuje splet okolnosti koje su je, nakon završene akademije, navele da se prvo bavi novinarstvom.

Igor Đorđević: „Ringišpil“ je pravi primer melodrame koju publika obožava.

Đakomo Đanioti: Želeo sam da moj lik u „Igri slučaja“ liči na Moldera iz „Dosijea X“.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE