Radio BalkanFox

Najnovija fotografija Bjanka Censori – Informer.rs

Kontroverzni Kanje Vest je uslikan sa suprugom Bjankom Censori u jeku priča o razvodu, a jedan detalj posebno je iznenadio javnost.

Kao bomba u svetskim medijima je odjeknula vest da se kontroverzni reper Kanje Vest razvodi od svoje supruge Bjanke Censori nakon skoro dve godina braka.

Prema pisanju medija, ovaj slavni par koji je pažnju privlačio skandaloznim ponašanjem je i ovog puta uspeo da iznenadi. Nakon toga da su obavestili uži krug prijatelja da stavljaju tačku na svoj brak, uslikani su zajedno! 

Kanje i Bjanka su uslikani u opuštenom izdanju tokom kupovine u Tokiju. Slavni par nije mario za paparace i kao da su namerno želeli da se poigraju sa novinarima i svojim fanovima. 

Foto: profimedia

 


Ono što je sve iznenadilo je upravo ta činjenica da je Bjanka obučena od glave do pete. Ona od koje smo uvek navikli na golišave autfite, ovog puta se pojavila obučena od glave do pete. 

Da li se slavni par pomirio ili se jednostavno poigrava zarad marketinga ostaje nam da vidimo u narednim danima. 

 

 



Kanje Vest optužen za drogiranje i silovanje asistentkinje! U sve umešan i kontroverzni reper Pi Didi!

Showbiz

Bivša asistentkinja Kanje Vesta, Loren Pišota tuži repera za navodno drogiranje i silovanje tokom sesije u studiju kojoj je prisustvovao nedavno uhapšeni Pi Didi.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE