Radio BalkanFox

Janjuš pokazao novu izabranicu – nakon Aneli Ahmić i Maje Marinković, ona je ukrala njegovo srce


Promenio je svoj život iz korena nakon učešća u rijalitijima.

Takmičarka “Elite 8”, Sandra Obradović, noćas je od Milana Miloševića dobila interesantno pitanje tokom emisije “Pitanja gledalaca”.

– Šta bi rekla kad bi hipotetički saznala da je Janjuš izjavio da bi bio sa tobom na keca? – glasilo je pitanje.

– Nemam komentar, ne mogu da se setim ni kako izgleda. Svaki kompliment ženi prija, verovatno smatra da sam lepa – rekla je Sandra.

Uprkos tome što ne može da se seti kako izgleda, Janjušević dobro zna ko je ona. Kako je pre nekoliko dana putem svog Instagram storija obelodanio da bi sa njom mogao biti da nema dečka, danas je takođe na sopstvenom nalogu objavio njenu fotografiju, i to uz emožije dva srca.

Iako je rekao da je sa rijalitijem gotov, uvek treba ostaviti mogućnost da Veliki šef i šefica daju bivšem košarkašu ponudu koja se ne odbija, te da se ponovo oproba u Beloj kući kao takmičar. Što bi rekao Stanislav Krofak – ‘budemo videli’. Ima što dosta do kraja ove sezone.

Ko je Sandra Obradović?
– Najponosnija sam na to što sam se ostvarila kao majka. Ponosna sam i na sportske uspehe, bivši sam profesionalni sportista. Bavila sam se i modelingom, u ugostiteljstvu sam od 19. godine. Plivanjem sam se bavila deset godina – rekla je Sandra prilikom ulaska u “Elitu 8”.

– Čime se baš i ne ponosiš – upitala ju je voditeljka.

– Možda brak iza sebe, ali opet iz tog braka mi je ostalo dete. Osoba sam koja ne trpi poraz i neuspeh. Mislim da je trebalo da ranije odem iz tog odnosa – odgovorila je Sandra.

– Je l’ to bio nezdrav odnos – pitala je Šopićeva.

– Jeste, bio je manipulator i zato sam tako dugo ostala s njim. Najviše mi je teško zbog deteta, već četiri godine ga ne doživljava. Nije dobar otac, trenutno nije na slobodi. Imao je neko vreme video-pozive sa sinom, on je preko – kazala je Sandra.

Inače, Sandra je pre ulaska u “Elitu 8” govorila o svojim budućim cimerima, te otkrila šta nikada ne bi dozvolila sebi.

– Ne poznajem nikoga od ekipe koja je unutra. Dobra sam drugarica sa Jovanom Tomić Matorom, ali ne znam hoće li ući u rijaliti sada. Spremna sam na sve i znam da mi neće biti lako unutra. Ne želim ništa pred kamerama vezano za intimne odnose – rekla je ona.

srbija danas


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE