Radio BalkanFox

PORODICA LIJAMA PEJNA PREKINULA ĆUTNJU! Prvo oglašavanje nakon TRAGEDIJE koja je ZABEZEKNULA ceo svet!

Porodica Lijama Pejna oglasila se nakon što je bivši član popularnog benda „One Direction“ tragično preminuo. U saopštenju koje prenosi „The Sun“, porodica je izrazila tugu i zamolila za privatnost u ovom teškom trenutku.

Srce nam je slomljeno. Lijam će zauvek živeti u našim srcima i pamtićemo ga po njegovoj ljubaznoj, duhovitosti i hrabroj duši. Mi kao porodica podržavamo jedni druge najbolje što možemo i tražimo privatnost i prostor u ovom užasnom vremenu – napisali su članovi porodice u saopštenju, koje prenosi pomenuti tabloid.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Porodica se oglasila nakon smrti Lijama Pejna

Podsećanja radi, Lijam Pejn (31) pronađen je mrtav ispred hotela u Buenos Ajresu nakon što je, prema policijskom izveštaju, pao sa trećeg sprata. Njegova smrt izazvala je šok među fanovima, koji su se okupili ispred hotela kako bi održali bdenje i odali počast voljenom pevaču. Međutim, okolnosti njegove smrti ostaju nejasne.  

Prema izjavama osoblja hotela, neposredno pre tragedije zatražena je hitna policijska pomoć.  

Imamo gosta koji je preterao sa upotrebom droge i alkohola. Razbija stvari i uništio je celu sobu – izjavio je menadžer hotela, te dodao da im je hitno potrebna intervencija, jer nisu znali da li je gostov život u opasnosti.

Republika

Foto: Tanjug/AP, AGENCE / Bestimage / Profimedia

Lijam Pejn pronađen mrtav ispred hotela u Buenos Ajresu

Menadžer je takođe naveo da osoblje nije moglo da uđe u sobu u kojoj je Pejn boravio prethodna dva dana.  

Pablo Poličikio, direktor komunikacija Ministarstva bezbednosti Buenos Ajresa, izjavio je za „Associated Press“ da je Pejn „skočio sa balkona svoje sobe“. Policija je reagovala odmah po prijemu poziva koji je upozoravao na „agresivnog muškarca koji bi mogao biti pod uticajem droge ili alkohola.“

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lijam Pejn poginuo nakon pada sa trećeg sprata hotela

Fotografije hotelske sobe koje je objavila policija prikazuju razbijeni televizor, što ukazuje na haos koji je prethodio tragediji. Vlasti sada istražuju okolnosti smrti i sprovode autopsiju kako bi se utvrdilo prisustvo opojnih sredstava.  

U pokušaju da zaštite scenu, vatrogasni kombi parkiran je ispred izlaznih vrata hotela, blokirajući pogled okupljenima. U međuvremenu, novinari i posmatrači nastavili su da se okupljaju ispred hotela, dok ceo svet čeka odgovore na pitanja o poslednjim trenucima života Lijama Pejna.  

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE