Radio BalkanFox

Srce nam je slomljeno!“ Oglasila se porodica stradalog pevača (31): „U ovom užasnom vremenu…

Vest o smrti Liama Pejna, bivšeg člana benda „One Direction“, izazvala je emotivne reakcije njegovih kolega i prijatelja, posebno onih koji su ga upoznali tokom njegovog učestvovanja u X Faktoru 2010. godine.

Njegova prijateljica i bivša takmičarka, Kejti Vajsel, opisala ga je kao „mog dragog prijatelja“ i „stenu“ koja joj je pružala neizmernu podršku tokom teških trenutaka. U objavi na društvenim mrežama, istakla je da je Lijam bio ljubazan, sa „čistim srcem“ i „mudrošću starije duše“, te da će njegovo prisustvo svima koji su ga poznavali nedostajati.

Kejti se, kao i mnogi drugi, osvrnula na neadekvatnu podršku koju muzička industrija pruža mladim umetnicima, naglašavajući da su mnogi talenti tretirani kao roba, a zanemarena im je briga o mentalnom zdravlju.

Njene reči su pratile i druge kolege, poput Rebeke Ferguson, koja se prisetila prvog susreta sa Liamom na putu do audicija za X Faktor, ističući koliko je tada bio nevin i pun nade za budućnost. Ona je u više navrata govorila o eksploataciji mladih zvezda i posledicama koje mnogi, poput Liama, trpe.

Među onima koji su se takođe oprostili od Liama, bila je i Meri Bern, koja je s njim i ostalim članovima „One Direction“ delila kuću tokom snimanja emisije. Emotivno je ispričala kako je on bio „najmudriji“ u grupi i često govorio o planovima sa ocem, što ju je šokiralo s obzirom na tragediju koja ga je zadesila.

Roditelji i porodica Liama Pejna objavili su kratku izjavu, izrazivši tugu zbog njegovog gubitka.

– Srce nam je slomljeno. Liam će zauvek živeti u našim srcima i pamtićemo ga po njegovoj ljubaznoj, duhovitosti i hrabroj duši. Mi kao porodica podržavamo jedni druge najbolje što možemo i tražimo privatnost i prostor u ovom užasnom vremenu – napisali su članovi porodice u saopštenju, a prenosi The Sun.

Hitna služba Buenos Ajresa saopštila je da je Liam preminuo od povreda koje su bile fatalne, usled pada sa balkona na trećem spratu hotela. Forenzička istraga i dalje traje kako bi se razjasnile okolnosti tragedije.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE