Radio BalkanFox

Princ Hari se vratio staroj ljubavi

Vojvoda od Saseksa u sebi krije pravog avanturistu, a šta će na to da kaže njegova supruga?

HARI SE VRATIO STAROJ LJUBAVI - SURFOVANJU
HARI SE VRATIO STAROJ LJUBAVI – SURFOVANJU foto: Riccardo Savi / Getty images / Profimedia

Vojvoda od Saseksa, princ Hari, nedavno je počeo da gradi svoju karijeru nezavisno i odvojeno od Megan Markl. Oni su posetili Afriku, a nakon što se vratio sa tog putovanja pokazao je i jednu stranu ličnosti koju do sada nismo imali prilike da vidimo.

 

Princ Hari je pokazao neočekivani talenat i hrabrost kada je u četvrtak usnimljen dok je surfovao na velikom talasu.

 

Princ Hari isprobavao je svoje veštine surfovanja u bazenu sa talasima Surf Ranch u Lemuru u Kaliforniji. Na Instagram nalogu ‘kralja surfovanja’ i trenera Rajmane van Bastolaer pojavio se snimak na kome princ Hari oblači  odelo za surfovanje.

Na Tahitiju te i dalje zovemo princ Hari, ali u Surfranču, to je moj brat. Bila mi je čast da surfuješ sa mnom – stajalo je u opisu posta.

 

Iako je ova aktivnost iznenadila mnoge, jer Harija nisu imali često prilike da vide dok se bavi nekim izazovnim sportovima, on nije prvi član kraljevske porodice koji se okušao u ovom sportu.

 

Snimak je impresionirao fanove, koji su ostavili veliki broj komentara. 

Super videti princa Harija kako se zabavlja! Sviđa mi se! – glasio je jedan od komentara.

 

Takođe, bilo je i onih koji su pisali da je ovo potpuno drugačije viđenje vojvode od Saseksa i da se čini da od kako je krenuo da gradi karijeru bez supruge Megan Markl, kao da je dobio krila.

 

Princ Vilijam je kao mlad uživao u surfovanju, a postoji i nekoliko njegovih fotografija koje u nastale u Sent Endru u Škotskoj 2004. Ipak,čini se da od kada je krenuo da se zabavlja sa Megan, kao da je taj njegov avanturistički duh usahnuo.

HARI SE PONOVO VRATIO STAROJ LJUBAVI
HARI SE PONOVO VRATIO STAROJ LJUBAVIfoto: EPA-EFE/AFOLABI SOTUNDE

Poznato je da je otac prinčeva, kralj Čarls, uživao u jedrenju na dasci u svojim mlađim godinama. U Australiji 1977. dospeo je na naslovne strane nakon što je otišao na more na plaži Bondi.

 

Godine 1978. tadašnji princ od Velsa bio je pokrovitelj bivšeg Britanskog udruženja za surfovanje i pozvao je nacionalni tim za surfovanje da se sastane sa njim u Bakingemskoj palati pre nego što je odleteo u Južnu Afriku da se takmiči na Svetskom amaterskom prvenstvu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Stručnjak za govor tela o Hariju i Megan 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE