Radio BalkanFox

Dom Seke Aleksić je prelep, a Jakovova soba posebna

Dom Seke Aleksić je prelep, a Jakovova soba posebna

Folk diva Seka Aleksić gostovala je u jednoj emisiji u kojoj je govorila na razne teme, pa se dotakla i toga koliko je promocija luksuznog života na društvenim mrežama postala nešto što veoma loše utiče na mlade. Upravo te njene reči isprovocirale su neke ljude koji su je osudili da upravo to ona čini, te da je lako govoriti o skromnosti a živeti u kući kakav je dom Seke Aleksić i njene porodice.

Dom Seke Aleksić svet portal svetDom Seke Aleksić svet portal svet

Instagram

– Normalno je da dete tri dana ide u istoj trenerici, pa je mama opere a onda je ono opet obuče. Normalno je da dva dana jedete pasulj. Nije normalno da svaki dan jedete gambore, objavljujete fotografije iz Dubajia… – samo su neke od reči koje je Seka izrekla, ističući da je odrastala veoma skromno i da se toga ne stidi.

Dom Seke Aleksić nikao je na njivi

Pevačica je stekla mnogo toga zahvaljujući svom radu, ali odakle je potekla nikada nije zaboravila. Ona se trudi da i njena deca odrastaju u normalnom okruženju, bez preteranog luksuza. Zbog toga je, kako je jednom prilikom sama istakla i sagradila kuću u Staroj Pazovi, a ne na Dedinju, kao što bi se očekivalo od zvezde kakva je ona.

Dom Seke Aleksić svet portal svetDom Seke Aleksić svet portal svet

FOTO: PAPARACO LOV YOUTUBE

Tada su je neke kolege ogovarale da je njen dom nikao na njivi, ali ona nije marila za te komentare, naprotiv, baš na njivi pevačica je izgradila dom iz snova. U njemu ima sve što joj je potrebno, oko njega prelepo dvorište po kome trčkaraju brojne životinje, ima i baštu, bazen…

Jedna soba u Sekinoj kući lepša je od svih

Stariji sin Seke Aleksić prošle godine krenuo je u prvi razred, a pevačica je tada sa posebnom ljubavlju opremila sobu za svog školarca. I dok su u njoj do tada bile samo igračke, od prošle godine prostor je upotpunio radni sto i sve što ide uz njega.

Sin Seke AleksićSin Seke Aleksić

Naročito interesantna, ali i veoma korisna je tapeta koja izgleda kao karta sveta.

Seka je, kao što je svima poznato, veoma posvećena majka, pa kao i sve druge mame, redovno uči sa svojim mezimcem, a kako sama priznaje, školske obaveze ne padaju teško, ni njoj, a ni Jakovu.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE