Radio BalkanFox

Evo tko sve nastupa u Zagrebu za doček Nove godine 2025.

Grad Zagreb pripremio je bogat program za sve generacije za doček Nove 2025. godine. U novu godinu Zagrepčane i njihove goste uvest će najveće zvijezde hrvatske glazbene scene.  

“S ponosom objavljujemo da će na dočeku Nove godine u Zagrebu nastupiti sjajni mladi izvođači: Miach, Grše, Hiljson Mandela i pobjednik publike ovogodišnjeg Eurosonga Baby Lasagna, ali i bezvremenska diva hrvatske estrade Josipa Lisac”, najavio je Tomislav Tomašević, gradonačelnik Grada Zagreba.

Zadar: Koncert Baby Lasagne na Forumu

Zadar: Koncert Baby Lasagne na Forumu |

Foto: PIXSELL

Ovako jakim programom gradska uprava nastavlja Zagrepčanima i Zagrepčankama, kao i njihovim gostima, na glavni gradski trg bana Jelačića dovoditi vrhunske glazbenike. Podsjetimo i na sjajne izvođače iz prijašnjih godina, od Psihomodo Popa, preko Pips, Chips i Videoclips do Leta 3, koji su nas uveli u prethodne tri nove godine.

“Uvjereni smo da će sve generacije Zagrepčana i Zagrepčanki, posebno oni mladi, uživati u programu, čije detalje ćemo komunicirati na vrijeme, a uskoro ćemo najaviti i bogat program ovogodišnjeg Adventa. Ove informacije objavljujemo ranije zbog brojnih fanova iz Hrvatske i inozemstva koji će planirati dolazak na doček”, dodao je gradonačelnik Tomašević.

Program dočeka Nove godine i Advent u Zagrebu zajednički organiziraju Grad Zagreb i Turistička zajednica Grada Zagreba.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE