Radio BalkanFox

Mladen poslužio ribu u dva slijeda, a najkritičniji je prema večeri bio Damir: Nije bilo slano

Restaurator Mladen Glavaš ugostio je protukandidate četvrtog dana ovotjedne ‘Večere za 5‘. Za svoju večeru dobio je 36 bodova i trenutno je drugi u ukupnom ovotjednom poretku. Desetke su mu dale Ksenija i baka Ruža, a devet bodova dobio je od Antonija – jer je u dva slijeda bila riba. Najmanje bodova Mladenu je udijelio Damir, rekavši da nije bilo dovoljno slano.

Pripravu večere Mladen je započeo glavnim jelom ‘Ko preživi, pričat će’. „Možda vrganji, možda nije dobre ubrao“, kroz smijeh je komentirao Antonio. „Naziv glavnog jela je presuper, ne mogu pogoditi što će biti“, dodao je Dubravko. „Ako je slučajno perkelt, to bi moglo biti glavno jelo“, zaključila je Ksenija. Bila je u pravu, domaćin je spravio perkelt od soma.

Foto: RTL

Nastavio je Mladen s pripravom deserta nazvanog ‘Jedan dobar griz’. „Griz može biti kao namirnica, ali i kao zalogaj“, znakovito je komentirao Damir. „Pripremam štrudlu s višnjama, griz, ulje, jogurt, tri jaja“, otkrio je uskoro Mladen o svom desertu. Za predjelo je Mladen spravio ‘Ribaja plivaja’ – čips od šarana.

Uskoro je ekipa krenula prema Mladenovom domu, a on ih je dočekao uz nekoliko vrsta pića. Gosti su domaćinu poklonili bukete, a onda su nazdravili s Mladenom. Ponudio im je šljivovicu staru 16 godina, liker od višnje, orahovac i svježu rakiju te sok za Kseniju. „Fin ti je sok, je li i on 16 godina star“, komentirala je Ksenija. „Rakija je bila jaka kao strojnica“, komentirao je Damir. „Spalila nam sve“, dodao je Antonio. Nakon aperitiva, ekipa je krenula na čips od šarana.

Foto: RTL

„Predjelo je izgledalo apetitlih“, pohvalila je čips od šarana Ksenija. „Za mene je čips od krumpira, izvukao ga je vrganj“, dodao je Antonio. Uslijedilo je glavno jelo – ‘Ko preživi, pričat će’. „Kako je to lijepo izgledalo u tim malim kotlićima“, pohvalila je izgled glavnog jela Ksenija.

„Okus je bio super, malo mi je nedostajalo ljutine, a kasnije mi je u oči udarilo, očito je to baranjska paprika“, dodala je. „Falilo je soli“, jasan je bio Damir.

Foto: RTL

‘Jedan dobar griz’ posljednji je stigao pred goste. „Sam izgled je bio jako lijep, ok je bio“, komentirao je desert Antonio. „Blagi kolač koji se dobro može napraviti, preljev je bio super“, zaključila je Ruža o desertu.

Uskoro je Mladen ekipi podijelio poklone, a onda je stiglo i iznenađenje. Tamburaški sastav ‘Sanjari’ zasvirao je pred Mladenovom domom – uz snašu i bećara koji je poveo pjesmu! U veselju i dobroj glazbi, večera je privedena kraju.

Foto: RTL



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE