Radio BalkanFox

Glamurozna haljina kraljice Leticije za noć u Barseloni

Kraljica Leticija oduševila je modne kritičare još jednom izuzetnom haljinom koju je uklopila uz par slingback cipela.

Kraljica Leticija u Barseloni
Kraljica Leticija u Barselonifoto: THORTON/PICTURE PRESS EUR / Sipa Press / Profimedia

Španska kraljica Leticija pokazala je u Barseloni još jednom zbog čega važi za jednu od najbolje obučenih žena na svim evropskim kraljevskim dvorovima.

 

Ona se sa suprugom, kraljem Felipeom VI, pojavila na svečanosti dodele književnih nagrada u Barseloni, gde je ponela svoje omiljene cipele, koje nosi već godinama unazad.

 

Reč je o popularnim slingback cipelama, koje nije nosila dok se oporavljala od povrede stopala, ali inače jeste jedna od trendseterki koja je popularizovala ovaj model prethodnih godina kao praktičan i urban.

 

Leticija i Felipe od Španije na svečanooj dodeli književnih nagrada u Barseloni
Leticija i Felipe od Španije na svečanooj dodeli književnih nagrada u Barselonifoto: THORTON/PICTURE PRESS EUR / Sipa Press / Profimedia

Ipak, pored modela cipela, primećena je bila njena predivna haljina! Reč je o crnom modelu midi-dužine, sa lepršavom suknjom koja se širi; ovo je svakako jedna od najglamuroznijih Leticijinih haljina, a ima ih i te kako mnogo.

 

Ovaj glamurozan stajling upotpunila je crnom torbicom, srebrnom narukvicom i bisernim minđušama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE