Radio BalkanFox

Harry Styles oglasio se o Liamu Payneu: ‘Nedostajat ćeš mi…’

Popularni glazbenik Harry Styles oprostio se od svog bivšeg kolege iz grupe One Direction, Liama Paynea (31). Na društvenim mrežama objavio je njegovu fotografiju i napisao kako je shrvan njegovom smrću. 

– Njegova najveća sreća bila je usrećiti druge, i bila mi je čast biti kraj njega dok je to radio. Živio je život otvorenog srca i imao je takvu energiju koja je bila zarazna. Bio je topao, pun podrške i nevjerojatne ljubavi. Godine koje smo proveli zajedno će zauvijek biti najljepše godine u mom životu. Zauvijek će mi nedostajati, moj dragi prijatelj – napisao je Styles te dodao kako mu se srce slama zbog članova Liamove obitelji, ali i zbog svih diljem svijeta koji su ga poznavali i voljeli. 

Oko tragične smrti Liama Paynea oglasili su se i drugi bivši članovi One Directiona, a objavili su i zajedničko priopćenje. 

– S vremenom, i kada svi budu mogli, bit će više toga za reći. Ali za sada ćemo odvojiti malo vremena da tugujemo i procesuiramo gubitak našeg brata kojeg smo jako voljeli – napisali su te dodali da će zauvijek pamtiti uspomene s Liamom. 

– Za sada su naše misli s njegovom obitelji, njegovim prijateljima i obožavateljima koji su ga voljeli uz nas. Užasno će nam nedostajati. Volimo te, Liame – stoji u priopćenju. 

42nd Annual American Music Awards - Arrivals - By Lionel Hahn

42nd Annual American Music Awards – Arrivals – By Lionel Hahn |

Foto: Lionel Hahn/Press Association/Pixsell

Vijest o Payneovoj smrti šokirala je obožavatelje ove grupe diljem svijeta. Strani mediji izvijestili su da je pjevač pao s balkona na trećem katu hotela u Buenos Airesu te poginuo. Već u srijedu navečer su se ispred hotela krenuli okupljati shrvani fanovi, a i tijekom četvrtka su obožavatelji diljem svijeta odavali počast tragično preminulom Payneu. 

Britanski pjevač i tekstopisac čije je izvorno ime Liam James Payne, rođen je 29. kolovoza 1993. u Wolverhamptonu u Velikoj Britaniji.

One Direction singer Liam Payne found dead, in Buenos Aires

Foto: AGUSTIN MARCARIAN/REUTERS

Payne je kao pjevač debitirao 2008. na audiciji za britansku televizijsku emisiju ‘X Factor’.

Nakon eliminacije na natjecanju, ponovno je otišao na audiciju 2010. godine.

Tada je s još četiri mladića postao član grupe One Direction, jednog od najprodavanijih boy bendova svih vremena. Uz njega grupu su činili Harry Styles, Niall Horan i Louis Tomlinson.

Payne je bio poznat kao jedan od glavnih tekstopisaca u One Directionu, zaslužan kao koautor za više od polovice pjesama na trećem i četvrtom albumu benda. Grupa se raspala 2016. godine, a Payne je nastavio samostalnu karijeru.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE