Radio BalkanFox

Modna izdanja Adrijane Lime i manekenki za žurku posle revije Victoria’s Secret

Nakon šetnje u donjem vešu, popularne manekenke obukle su elegantne haljine, a ponovo je najviše pažnje privukla jedinstvena i božanstvena Adrijana Lima.

Adrijana Lima na afterpartiju posle revije brenda Victoria's Secret
Adrijana Lima na afterpartiju posle revije brenda Victoria’s Secretfoto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U Njujorku je pre nekoliko večeri održana dugo iščekivana revija brenda donjeg veša Victoria’s Secret, koja je okupila neka od najvećih imena svetskog modelinga.


Na pisti smo videli sestre Điđi i Belu Hadid, mađarsku manekenku Barbaru Palvin, vatrenu Ruskinju Irinu Šajk, veteranke poput Karle Bruni, Tajre Benks i Kejt Mos i mnoge druge slavne lepotice…


Ipak, glavna vest nakon revije je veliki povratak Adrijane Lime kao Viktorijinog anđela, a nekadašnja „srpska snajka“ bila je najzapaženija i na žurki priređenoj nakon ovog događaja.

Adrijana Lima je stigla u maloj crnoj haljini s potpisom modne kuće Saint Laurent, asimentričnom modelu na jedno rame, koji je upotpunila crnim slingback cipelama.





1 / 5 Foto: Claude Yao sahi @hijoshotit / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Manekenke i njihova pratnja uživali su u provodu u luksuznom restoranu „Crane Club„, a najlepše žene sveta su donji veš i anđeoska krila zamenile elegantnim haljinama. U skladu s revijom na kojoj su upravo šetale, njihova izdanja su mahom bila seksepilna, provokativna, s mnogo proreza, čipke i sličnih detalja.


Kako su se one doterale, pogledajte u galeriji.





1 / 5 Foto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

BONUS VIDEO

Naša muzika se ori domom Adrijane Lime

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE